NotNine aduce functiile iOS 9 Notes in iOS 8

NotNineNotNine este un tweak disponibil din cursul acestei zile in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem aduce in iOS 8 functiile implementate de catre compania Apple in iOS 9 Notes.

Conform dezvoltatorului tweak-ului, NotNine aduce in terminalele noastre sistemul de desenare folosind mana sau un stylus, impreuna cu optiunea de a taia sau redimensiona desenele inainte de a le salva in aplicatia Notes, astfel ca aveti un control avansat.

First tweak supports InTweak-Purchase ( means FREE with some locked features you can unlock them by buying them ). iOS9 beta released and apple did a great update for Notes app, so we the jailbreakers loves our jailbreak so i have decided to create this tweak which based on #Rendarya8 features to be familiar to Apple’s iOS9 new Notes drawing system.

Mai mult decat atat, NotNine este primul tweak care implementeaza in sistem de in-app purchase pentru tweak-uri numit InTweak-Purchase. Prin el putem cumpara o serie de template-uri oferite de catre dezvoltator, doua fiind oferite gratuit pentru utilizatori, restul trebuind cumparate.

NotNine este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.