Aplicatia Electric Castle aduce pe iPhone programul concertelor, poze de la evenimente si multe altele

Aplicatia Electric CastleAplicatia Electric Castle aduce pe iPhone si iPod Touch este disponibila in App Store pentru a le oferi participantulor evenimentului posibilitatea de a descoperi rapid informatii cu privire la tot ceea ce se desfasoara zilele acestea.

Aplicatia Electric Castle, dezvoltata pentru cel mai mare festival de muzica din Romania, este disponibila gratuit in App Store si dupa cum puteti vedea deja din imagini, este intuitiv gandita pentru a ii permite oricui sa descopere rapid informatiile de care are nevoie.

Avand in vedere ca festivalul este organizat cu 6 scene si 150 de artisti care vor sustine reprezentatii, aplicatia Electric Castle va fi de un real ajutor pentru a afla la ce scena trebuie sa fiti pentru a vedea artistul favorit, dar si pentru a vedea poze de la diversele alte concerte.

Mai mult decat atat, aplicatia Electric Castle afiseaza inclusiv informatii cu privire la artistii care urmeaza sa sustina reprezentantii pe una dintre cele 6 scene, ea avand inclusiv un modul care va ajuta sa castigati un bilet gratuit de la organizatori cu ajutorul Facebook.

Electric Castle este cel mai mare festival de muzica din Romania si este primul festival care a mutat muzica electronica si sunetele live ale unui concert pe scenele indoor sau in aer liber a unui castel. Dupa doua prime editii legendare, Electric Castle 2015 creste la 6 scene si peste 150 de artisti. Anul acesta WE ARE THE PEOPLE! Downloadeaza-ti propriul tau ghid de festival!

Aplicatia Electric Castle este compatibila cu toate versiunile iOS disponibile in momentul de fata si desigur ca o puteti instala inclusiv pe tabletele iPad, desi acolo o veti vedea doar intr-o portiune a ecranului pentru ca ea nu a fost gandita pentru ecrane de 9.7 inch.

Aplicatia Electric Castle este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store Romania si nu numai.

Pretul initial:
Numele:
Electric Castle

Gratuit

DESCARCA





Developer: Boiler Events SRL
Categoria: Entertainment


Descriere: ELECTRIC CASTLE is the largest music festival in Romania and its the first Romanian festival that took electronic dance music and live concert sounds to a castle’s domain. After the legendary first two edi…


Dimensiunea aplicatiei este: 14.4 Mb