TaiG 8.1.3-8.3.x Untether aduce Cydia Substrate pentru iOS 8.3 jailbreak deja facut

TaiG 8.1.3-8.3.x Untether Cydia SubstrateTaiG 8.1.3-8.3.x Untether este un pachet dezvoltat de catre hackerii TaiG pentru a implementa Cydia Substrate in terminalele care au deja iOS 8.3 jailbreak facut, el fiind lansat oficial in cursul acestei dimineti.

Ieri v-am spus cum puteti instala o versiune beta a sa, insa pe parcursul noptii hackerii echipei TaiG au rezolvat problemele TaiG 8.1.3-8.3.x Untether pentru jailbreak iOS 8.3, asa ca acum oricine il poate instala fara probleme in iPhone, iPad si iPod Touch.

TaiG 8.1.3-8.3.x Untether este gandit pentru cei care au jailbreak facut si au nevoie de Cydia Substrate pentru a folosi diverse tweak-uri disponibile in Cydia, deci aici sunt inclusi cei care au folosit programul TaiG 2.0 lansat miercuri, deoarece TaiG 2.1.2 lansat azi(vineri), contine deja Cydia Substrate.

Pentru a instala TaiG 8.1.3-8.3.x Untether din Cydia trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Deschideti Cydia.
  2. Mergeti in sectiunea Sources, apoi selectati optiunea Edit, Add.
  3. Scrieti apt.taig.com fara a sterge http:// din fata sa si apasati Add.
  4. Accesati noul repo TaiG, apoi All Packages.
  5. Cautati TaiG 8.1.3-8.3.x Untether si apasati optiunea Install.

Acest pachet elimina necesitatea de a mai face jailbreak iar folosind tutorialul de jailbreak iOS 8.3, astfel ca puteti beneficia de toate tweak-urile printr-o simpla instalare a unui pachet disponibil in Cydia, intreaga procedura durand maxim 5 minute.

UPDATE: Pachetul a fost oficial lansat in Cydia, astfel ca il puteti instala printr-o simpla cautare facuta in aplicatie, fara a mai adauga repo-ul celor de la TaiG.