Rezolva iOS 8.3 jailbreak blocat la 60%

iOS 8.3 jailbreak blocat la 60 eroare -1101 -1102Daca intampini problema iOS 8.3 jailbreak blocat la 60%, acest articol ar trebui sa te ajute sa reusesti sa finalizezi procedura de jailbreak pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-ul tau.

Desi astazi TaiG 2.1.2 a fost lansat in cursul acestei zile pentru a rezolva aceste probleme pentur utilizatori, insa din pacate nu toata lumea a avut parte de o experienta chiar atat de buna, astfel ca astazi va readuc in atentie recomandarile facute in lista de erori iOS 8.3 jailbreak.

Conform celor de la TaiG, blocarea jailbreak iOS 8.3 la 60% are la baza o problema de permisiuni pentru programul de jailbreak, singura metoda de a il rezolva implicand deschiderea sa cu drepturl de adminsitrator de la bun inceput, altfel veti intampina eroarea din nou.

Recomandarea TaiG pentru rezolvarea problemei este repornirea terminalului vostru, dar si a calculatorului, apoi deschiderea programului TaiG 2.1.2 cu drepturi de administrator pentru ca el sa poata rula toata procedura cu drepturi depline in calculator.

In aceasta idee, dupa ce ati descarcat TaiG 2.1.2 si ati conectat iPhone, iPad sau iPod Touch-ul vostru la calculator, va trebui sa faceti click dreapta pe iconita TaiGJBreak_EN.exe si sa alegeti optiunea Run As Administrator, Porniti ca administrator si sa acceptati alerta urmatoare.

Ruland jailbreak-ul in acest mod totul ar trebui sa functioneze fara probleme, insa daca intampinati alte erori, va rog sa le mentionati in comentarii.

2 COMENTARII