iOS 9 jailbreak confirmat de catre CEO-ul Taig

iOS 9 jailbreak TaiG CEOiOS 9 jailbreak a fost confirmat de catre CEO-ul Taig, acesta publicand pe reteaua de mesagerie Weibo un mesaj prin care anunta faptul ca a patra solutie de jailbreak lansata de catre hackeri va veni abia in toamna, dupa aparitia noii versiuni a sistemului de operare.

iOS 9 jailbreak fusese deja anuntat de catre TaiG cu doar cateva saptamani in urma, insa acum hackerii par destul de increzatori in faptul ca viitoarea versiune a sistemului de operare poate fi exploatata pentru a permite lansarea unei solutii publice de jailbreak pentru noi.

Din moment ce CEO-ul TaiG este atat de increzator in lansarea unei solutii de iOS 9 jailbreak, este clar ca in versiunile beta lansate pana acum ei au putut utiliza exploit-uri pe care le au, iar daca Apple nu le cunoaste, atunci e putin probabil ca ele sa fie blocate pana in toamna.

iOS 9 jailbreak poate fi extrem de important pentru cei de la TaiG, iar asta deoarece asemenea solutii pot genera cateva sute de mii de dolari pentru o echipa de hackeri, asa ca vorbim despre un proces foarte profitabil care a adus foarte multi bani pentru diversi hackeri in trecut.

See you in iOS 9! Look forward to releasing our 4th jailbreak!

Desi iOS 9 Rootless era anuntat ca un sistem ce va impiedica posibila dezvoltare a unor solutii de jailbreak, cei de la TaiG sunt increzatori in propriile forte, iar tot ceea ce au demonstrat pana acum ne face sa credem ca in toamna vom avea parte de o surpriza placuta din partea lor.

Daca iOS 9 jailbreak nu va veni de la TaiG, atunci exista sanse mari ca hackerii de la Keen Team sa ne aduca o solutie in toamna acestui an, ei fiind mult mai bine vazuti decat cei de la TaiG, mult mai multa lume fiind convonsa ca ei vor avea succes in a exploata iOS 9.

Indiferent de la cine vom avea o solutie de iOS 9 jailbreak, este clar ca toamna nu ne va lasa fara Cydia si tweak-uri.

Articolul precedentIata cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store pe 26.06.2015
Articolul următorRezolva iOS 8.3 jailbreak blocat la 60%
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.