Rezolva eroarea -1102 a iOS 8.3 jailbreak

eroare -1102 iOS 8.3 jailbreakRezolva eroarea -1102 a iOS 8.3 jailbreak afisata in timpul procedurii de jailbreak folosind programul TaiG 2.0 sau TaiG 2.1.2, ea impiedicand exploatarea terminalelor iPhone, iPad si iPod Touch de catre utilizatori.

Desi v-am spus deja in lista de erori iOS 8.3 jailbreak cum puteti rezolva aceasta problema, revin cu o explicatie in acest articol deoarece am vazut o multitudine de intrebari in comentarii legate de acest blocaj al procedurii.

Conform celor de la TaiG, eroarea -1102 apare in situatiile in care nu ati introdus terminalul vostru in Airplane Mode inainte de a incepe sa faceti jailbreak si nu ati dezactivat functia Find My iPhone, iar in tutorialul de jailbreak iOS 8.3 v-am spus sa faceti acest lucru inainte de a incepe.

Avand in vedere ca programul de jailbreak este gandit pentru a functiona in conditii speciale, este necesar ca Airplane Mode sa fie activat impreuna cu Find My iPhone, altfel veti intampina eroarea -1102 de fiecare data cand veti incerca sa faceti jailbreak pentru terminale.

Acestea fiind spuse, sper ca informatiile va sunt de folos.