Prima Pagina jailbreak Rezolva eroarea -1102 a iOS 8.3 jailbreak

Rezolva eroarea -1102 a iOS 8.3 jailbreak

eroare -1102 iOS 8.3 jailbreakRezolva eroarea -1102 a iOS 8.3 jailbreak afisata in timpul procedurii de jailbreak folosind programul TaiG 2.0 sau TaiG 2.1.2, ea impiedicand exploatarea terminalelor iPhone, iPad si iPod Touch de catre utilizatori.

Desi v-am spus deja in lista de erori iOS 8.3 jailbreak cum puteti rezolva aceasta problema, revin cu o explicatie in acest articol deoarece am vazut o multitudine de intrebari in comentarii legate de acest blocaj al procedurii.

Conform celor de la TaiG, eroarea -1102 apare in situatiile in care nu ati introdus terminalul vostru in Airplane Mode inainte de a incepe sa faceti jailbreak si nu ati dezactivat functia Find My iPhone, iar in tutorialul de jailbreak iOS 8.3 v-am spus sa faceti acest lucru inainte de a incepe.

Avand in vedere ca programul de jailbreak este gandit pentru a functiona in conditii speciale, este necesar ca Airplane Mode sa fie activat impreuna cu Find My iPhone, altfel veti intampina eroarea -1102 de fiecare data cand veti incerca sa faceti jailbreak pentru terminale.

Acestea fiind spuse, sper ca informatiile va sunt de folos.

LIKE
Articolul anteriorRezolva iOS 8.3 jailbreak blocat la 60%
Urmatorul articolAplicatii gratuite pentru iPhone, iPad si iPod Touch – 26.06.2015