Apple promoveaza 15 dintre jocurile cu cel mai mare grad de dificultate

15 jocuri provocare15 Most Challenging Games, sau 15 dintre jocurile cu cel mai mare grad de dificultate, sunt promovate de catre compania Apple in App Store pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri in urmatoarea saptamana.

Sectiunea 15 Most Challenging Games a fost publicata de catre compania Apple in cursul noptii trecute, iar cu ajutorul sau putem descoperi jocuri care ne vor tine ocupati timp de cateva ore bune si ne vor pune intuitia la incercare pentru a le indeplini toate obiectivele.

Pentru ca vorbim despre o sectiune care promite multe, angajatii companiei Apple au facut o selectie foarte riguroasa a jocurilor care sunt promovate pentru utilizatori, astfel ca orice veti descarca, veti sti ca faceti o alegere foarte buna, chiar daca veti cumpara titlul.

Avand in vedere ca de cateva saptamani de zile compania Apple a decis sa creeze aceste sectiuni doar cu jocuri alese de catre angajati ai sai si nu de catre un software, puteti fi siguri ca avem parte doar de recomandari foarte bune pentru jocuri in baza sectiunii in care sunt promovate.

Sectiunea 15 Most Challenging Games poate fi accesata direct din prima pagina a App Store.