iOS 9 beta 2 – primele mele impresii

iOS 9 beta 2iOS 9 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple in cursul zilelor trecute pentru iPhone, iPad si iPod Touch, actualizarea venind la doua saptamani distanta de prima versiune beta oferita dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS.

V-am spus care sunt noutatile iOS 9 beta 2, si cum puteti instala iOS 9 beta 2, compania Apple implementand o multitudine de schimbari nu chiar atat de importante, insa ceea ce s-a dovedit a fi mai important nu este vizibil, Apple facand o serie de schimbari binevenite pentru modul de functionare al sistemului de operare.

Mai exact, iOS 9 beta 2 rezolva problemele cu autonomia bateriei pe care le avea prima versiune beta a iOS 9, astfel ca acum puteti folosi terminalele fara frica de a ramane fara baterie intr-un moment sau altul al zilei, atunci cand aveti mai mare nevoie de dispozitivul vostru.

Performantele iDevice-urilor in iOS 9 beta 2 nu au fost imbunatatite chiar atat de mult, lag-urile la accesarea anumitor aplicatii sau functii fiind in continuare prezente, insa exista o usoara schimbare in bine fata de ceea ce am experimentat timp de doua saptamani cu beta 1.

Separat de acestea, compania Apple nu pare sa fi imbunatatit in vreun fel functionalitatea sistemului Low Power Mode, Mod Consum Redus, in iOS 9 beta 2, sau cel putin in cazul meu el nu functioneaza absolut deloc, autonomia nefiind imbunatatita dupa activarea sa.

Per tota sunt mult mai multumit de iOS 9 beta 2 decat de prima versiune beta a sistemului de operare iOS 9, insa era normal sa va spun asta acum deoarece in general primele versiuni beta ale unei actualizari majore au foarte multe probleme, care sunt rezolvate in actualizarile urmatoare.

Desi iOS 9 beta 2 ofera o experienta de utilizare mult mai buna decat prima versiune beta a iOS 9, din pacate nu v-as recomanda deocamdata sa folositi acest sistem de operare pe terminalele voastre principale, deoarece inca exista o multitudine de probleme care fac utilizarea anevoioasa.

Voi ce parere aveti despre iOS 9 beta 2 ?