Ace iOS 9 aduce in iOS 8 unele elemente ale iOS 9

Ace iOS 9 temaAce iOS 9 este o noua tema lansata in Cydia pentru a aduce in iOS 8 unele elemente ale iOS 9, iar in imaginea alaturata puteti vedea o parte din ceea ce ne ofera ea dupa instalarea in iPhone, iPad sau iPod Touch-urile compatibile.

Ace iOS 9 aduce pentru noi nu mai putin de 140 de iconite refacute fata de cele oferite in versiunile vechi ale sistemului de operare, compatibilitate completa cu iPhone 6 Plus, o noua iconita pentru aplicatia Apple Watch, dar si wallpaper-ul oficial al sistemului de operare iOS 9, disponibil in versiunile beta.

The Newest Version of Ace. It’s free for those who officially purchased the original Ace. This version includes: 140 re-designed icons. iOS 9 new icons. Compatible with iOS 8.3. Full supported iPhone 6 plus. Re-design Apple Watch icon.

Ace iOS 9 este o tema disponibila de foarte multa vreme in Cydia, ea fiind apreciata de catre foarte multi utilizatori, iar acum a fost actualizata pentru a oferi ceea ce majoritatea vor primi abia din toamna.

Ace iOS 9 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.