iPhone 7 concept inspirat din iPad (Video)

iPhone 7 concept iPadiPhone 7 concept inspirat din iPad ne arata din nou cum ar putea compania Apple sa creeze un smartphone care sa fie atractiv inclusiv pentru posesorii actuali zau trecuti ai tabletelor sale, devenite atat de populare in intreaga lume.

In clipul video de mai jos veti vedea un terminal care combina design-ul creat de catre compania Apple pentru iPad cu cel aunora dintre terminalele HTC, sau LG, creatorul considerand ca Apple ar avea ceva de invatat inclusiv de la competitorii sai.

Desigur ca un iPhone 7 cu un asemenea design are sanse foarte mici de a ajunge vreodata pe piata, insa chiar si asa sunt curios sa aflu care este parerea voastra in legatura cu el.

5 COMENTARII

  1. ar fi o posibilitate ca la mac-uri ,sa utilizeze backlightul de la display,dar intr-un dispozitiv asa mic ar fi probabil dificil.cu un acumulator potrivit si cu un led minuscul high tech cu consum super redus sunt sigur ca ar exista pana la urma o posibilitate :).mai frumos ar fi sa fie reglabil din setari,activat/dezactivat cand este cazul …..vise probabil …..dar ar fi interesant.
    ps:de asemenea sper candva la un iphone waterproof.va fi usor de spalat si util de folosit in unele momente,gen plaja,piscina etc.plus ca nu mai stai cu grija umezelii sau a scapatului in apa.