Bratarile Fitbit se vand mai bine decat Apple Watch

Apple Watch FitbitBratarile Fitbit se vand mai bine decat Apple Watch, sau cel putin asta sugereaza un studiu publicat astazi care analizeaza achizitii facute de catre americani pe internet in ultima perioada, situatia fiind destul de interesanta in momentul de fata.

Desi bratarile Fitbit au un pret de pornire de doar 50 de dolari ajung pana la 250 de dolari, diferenta in pret fiind mare fata de Apple Watch, realitatea este ca multe smartwatch-uri Android au preturi similare cu reduceri si totusi nu reusesc sa intreaca in vanzari ceasul inteligent al celor de la Apple.

Faptul ca Apple Watch este intrecut in vanzari de o bratara inteligenta la doua luni de zile dupa lansare demonstreaza faptul ca interesul pentru acest produs nu este chiar atat de mare precum ar fi sperat compania Apple, desi compania inca nu poate acoperi cererea de pe piata.

V-am spus acum cateva saptamani ca iPod atrage mai mult interes decat Apple Watch in momentul de fata, iar aceasta este o lovitura destul de importanta pentru compania Apple, asta deoarece vorbim despre un produs vechi, scos din atentie vs un produs pentru care s-au investit zeci de milioane de dolari in publicitate.

According to Slice, less than 5 percent of people who bought a Fitbit since the end of 2013 have also purchased an Apple Watch. About 11 percent of people who bought an Apple Watch had purchased a Fitbit product over that period.

Desi datele de astazi “acopera” doar consumatorii americani, exista o sansa foarte mare ca situatia sa fie similara si in alte tari de pe glob, bratarile Fitbit fiind destul de populare in multe zone de pe planeta, chiar si in tarile in care Apple Watch este vandut acum.

Din pacate pentru Apple, se pare ca Apple Watch inca mai are mult de munca pentru a convinge lumea ca merita cumparat si va fi interesant de vazut cum va evolua.

2 COMENTARII

  1. Am asteptat 10 zile ca sa imi vina ceasul de la apple si asta in germania,desi putea ajunge mai repede pt ca era magazin la berlin care il aveau le stoc