Iata de ce Apple Watch este singurul smartwatch care conteaza (infografic)

Apple Watch este fara discutie cel mai popular smartwatch de pe planeta in momentul de fata, el inregistrand 1 milion de comenzi in prima zi de disponibilitate, interesul scazand treptat dupa aceea, insa asta in principal deoarece stocurile sunt inexistente.

In ciuda acestui lucru, Apple Watch este un produs extrem de important pentru Apple, compaina americana avand nevoie de 74 de zile pentru a vinde 1 milion de iPhone-uri si 28 de zile pentru a vinde un milion de tablete iPad, asta desi preturile difera.

Avand in vedere toate acestea, daca inca va intrebati de ce Apple Watch este singurul smartwatch care merita avut in vedere, atunci infograficul de mai jos ar trebui sa va convinga.

Apple Watch conteaza infografic

Articolul precedentRoaming-ul dispare din Europa, iata de cand
Articolul următoriOS 8.4 a fost lansat in Romania cu Apple Music si Beats 1 Radio!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.