Instaleaza iOS 8.3 acum pentru a beneficia de jailbreak

iOS 8.3 jailbreakInstaleaza iOS 8.3 acum pentru a beneficia de jailbreak-ul oferit de catre chinezii de la TaiG pentru noi in momentul de fata, iar asta deoarece in doar cateva zile compania Apple va bloca in totalitate posibilitatea de a mai face actualizarea la iOS 8.3.

Dupa cum prea bine stiti deja, in momentul de fata cea mai recenta solutie de jailbreak TaiG permite exploatarea terminalelor care ruleaza iOS 8.1.3, iOS 8.2 si iOS 8.3, insa cea din urma versiune a sistemului de operare este singura care mai poata fi instalata in terminale prin intermediul iTunes.

V-am spus saptamana trecuta ca un iOS 8.4 jailbreak ar fi posibil utilizand programul de jailbreak TaiG, insa nimeni nu va poate confirma cu certitudine in momentul de fata ca acest lucru se va intampla, astfel ca este bine sa fiti precauti si sa aveti iOS 8.3 instalat.

Stiu ca unii dintre voi asteapta si Apple Music, insa din pacate jailbreak TaiG nu este deocamdata compatibil cu iOS 8.4, singura versiune a sistemului de operare iOS care ofera acces la noul sistem de streaming audio oferit de catre compania Apple.

Daca imi veti asculta sfatul si veti instala iOS 8.3 in urmatoarele ore sau zile, atunci va recomand sa faceti un restore sau upgrade prin intermediul iTunes si nu un OTA Update, sau Actualizare Software deoarece ati putea intalni probleme in timpul procedurii de restore.

iOS 8.4 va fi lansat pe 30 iunie la ora 18:00, ora Romaniei, iar din acel moment veti putea instala atat aceasta versiune a sistemului de operare, cat si iOS 8.3, astfel ca veti avea pentru o perioada scurta de timp posibilitatea de a alege ce veti utiliza in terminale.

In ultimele luni compania Apple a pastrat noua si vechea versiune a iOS pentru semnare timp de una sau doua saptamani de la lansarea actualizarii, insa in aceasta situatie nimeni nu poate spune cum va decide sa actioneze compania Apple cu iOS 8.4.

Acestea fiind spuse, instalati iOS 8.3 pana nu va fi prea tarziu.

31 COMENTARII

  1. ala numesti tu JB? de 4 zile scrii tot felul de inconveniente la el….ala nu l as face nici sa mi dai ifone gratis :)) da stiu ca se scrie iPhone 😀

  2. Exista vreun site de unde putem lua aplicatii free care pe app costa?am avut iphone cu ani in urma,acum mi am luat iar,nu mai știu ce si cum.multumesc!

  3. Este o aplicatie,se numeste appgonefree ,pentru iphone,sunt listate app care sunt gratuite de dezvoltatori in ziua respectiva timp de 24h

  4. Am tot iphone cu jailbreak in timp, dar nu as mai face asa ceva. Pur si simplu este instabil , contrazice ideea de iphone , la care exact asta se cauta. Dar pt cine vrea personalizare , banuiesc ca poate trai si facand zilnic 4,5 restarturi la springboard 🙂

  5. Nu stiu ce kkt de iphone ai prins din fabrica sau ce tweaks folosesti dar de la 8.1.2 pana la 8.3 cu jb nu am avut nici un restart.

  6. Pentru Ovidiu Appcake si app sync din sursa cydia.iphonecake.com,si Vshare de pe www. Vshare.com dacă ai jailbreak sau fără . Succes

  7. După jailbreak văd ca nu mai pot face actualizări pe appstore la aplicații . Se învârte iconița dar nu pornește. Vreo idee?

  8. salutare, am si eu o problema si nu gasesc rezolvare, poate ma ajuta cineva. Multumesc anticipat. Incerc sa fac jailbreak pe un ipad air wifi cu 4G, imi spune ca s-a instalat cu suucces solutia de jailbreak, dar cind se restarteaza ipad-ul, nu mai porneste sistemul IOS, si ramane imaginea cu marul, tr obligat sa il bag in DFU, dupa care sa reinstalez sistemul. Acest lucru cred ca la-m facut de vreo cinci ori. nu inteleg de ce. Cu acelasi iTunes si acelasi kitt de jailbreak, am mai instalat pe un iPhone 6 si un iPad 4, si a functionat fara probleme. Am incercat cu toate kitt-urile de jailbreak. Va rog sa ma ajutati. O zi buna.