TaiG 2.1.3 pentru iOS 8.3 jailbreak, rezolva blocarea la 20% si nu doar atat

TaiG 2.1.3 iOS 8.3. jailbreak blocare 20% problema iPhone 4STaiG 2.1.3 pentru iOS 8.3 jailbreak a fost lansat cu doar cateva minute in urma pentru rezolva definitiv problema privind blocarea la 20% in timpul procesului de jailbreak si nu doar atat pentru toti cei interesati sa-si exploateze terminalele in momentul de fata.

TaiG 2.1.3 vine la doar cateva zile distanta de lansarea TaiG 2.1.2 si demonstreaza cat de importanta este pentru hackeri rezolvare aproblemelor care impiedica utilizatorii din lumea intreaga sa se bucure de tot ceea ce are de oferit solutia lor de exploatare a iPhone, iPad si iPod Touch-urilor.

Conform changelog-ului oferit de catre hackeri, TaiG 2.1.3 rezolva “din nou” problema privind blocarea la 20% a procesului de jailbreak si instaleaza Cydia 1.1.8 impreuna cu UiKitTools 1.1.1.0 pentru a rezolva problema disparitiei iconitelor dupa jailbreak.

  • Fix the issue of getting stuck at 20% while jailbreaking.
  • Update the latest Cydia 1.1.18 and UIKitTools 1.1.1.0; fix the issue of icon missing after jailbreak.
  • Fix long startup time of iPhone 4s after jailbreak.
  • Fix the issue that TaiG Jailbreak Tool doesn’t work on the virtual machine.

Mai mult decat atat, TaiG 2.1.3 rezolva problema timpului de pornire indelungat al iPhone 4S dupa efectuarea procedurii de jailbreak, iar in final aceasta versiune a programului poate fi utilizata in masinile virtuale, astfel ca utilizatorii OS X o pot folosi pentru jailbreak.

TaiG 2.1.3 poate fi descarcata de aici.