Viber pentru iPad a fost lansata

0

Viber iPadViber pentru iPad este disponibila incepand de astazi pentru utilizatorii din intreaga lume, compania dezvoltatoare a celebrei aplicatii aducand in sfarsit suport pentru una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie text de pe planeta.

Desi WhatsApp Messenger are 800 de milioane de utilizatori activi pe glob, aplicatia nu functioneaza si pe tabletele iPad, insa Viber o face si probabil va atrage un set nou de utilizatori catre platforma sa in urmatoarele luni de zile multumita acestei compatibilitati oferite.

Dupa cum probabil va imaginati deja, aplicatia Viber sincronizeaza mesajele si atasamentele intre toate iDevice-urile voastre, astfel ca veti vedea mesajele indiferent de unde folositi sistemul companiei, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca veti pierde ceva.

Problema cu acest sistem este ca puteti folosi Viber doar pe un iDevice odata, astfel ca daca vreti sa folositi aplicatia pe iPad, nu o veti putea utiliza pe iPhone, terminalele trebuind dezactivate intre utilizari succesive pe fiecare tip de terminal in parte.

Aplicatia Viber compatibila cu iPad este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Viber

Gratuit

DESCARCA

Developer: Viber Media SARL.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: With Viber, everyone in the world can connect. Freely. More than 516 million Viber users text, make HD-quality phone and video calls, and send photo and video messages worldwide over Wifi or 3G – for free….


Dimensiunea aplicatiei este: 83.1 Mb