WhatsApp Messenger pentru iOS 9 vine cu o multitudine de noutati!

WhatsApp Messenger iOS 9WhatsApp Messenger pentru iOS 9 va avea parte de o actualizare importanta care va aduce pentru utilizatori o multitudine de schimbari menite sa imbunatateasca experienta de utilizare a aplicatiei, dar si sa ofere un sistem mai inteligent de administrare a fisierelor.

WhatsApp Messenger este cea mai mare retea de mesagerie text de pe planeta cu peste 800 de milioane de utilizatori activi lunar in lumea intreaga, iar dezvoltatorii sai intentioneaza sa ne faca o surpriza placuta in momentul lansarii iOS 9 cu o actualizare menita sa aduca mai mult decat o banala compatibilitate.

WhatsApp Messenger pentru iOS 9 va contine :

  1. Noi functii pentru editarea pozelor, aplicatia urmand a permite rotirea mai fina a pozelor ce urmeaza sa fie trimise, intr-un mod similar celui oferit de catre aplicatia Photos, Poze.
  2. Un sistem ce va oferi optiuni de administrare mult mai eficienta a spatiului ocupat de catre conversatii, oferindu-ne inclusiv sugestii pentru a identifica fisierele care ocupa mult spatiu si a le sterge rapid.
  3. Noi optiuni pentru formatul pozelor ce urmeaza sa fie inregistrate, astfel ca putem inregistra poze patrate compatibile inclusiv cu aplicatia Instagram, sau poze in diverse alte formate oferite.
  4. Optiunea de a seta cate un fundal separat pentru fiecare contact in parte.
  5. Optiunea de a alege sunete diferite pentru fiecare contact in ideea de a ne da seama mai usor cine ne contacteaza.
  6. Optiunea de a marca anumite mesaje ca fiind citite sau necitite fara a deschide efectiv o conversatie.
  7. Posibilitatea de a raspunde mesajelor direct din bannerul de notificare afisat in iOS, exact precum avem optiunea disponibila pentru aplicatia Messages.
  8. Optiunea de a bloca notificarile pentru conversatii individuale pentru cateva ore, o zi sau o saptamana, optiunea fiind acum disponibila doar pentru conversatiile de grup.

Dupa cum puteti vedea, vorbim despre o multitudine de noutati pe care WhatsApp Messenger le va contine in iOS 9, insa vom avea de asteptat pana in toamna pentru a le avea.