Albumele AC/DC vor fi disponibile in Apple Music

ACDC Apple MusicAC/DC, una dintre cele mai iubite trupe de pe planeta, isi va pune albumele la dispozitia utilizatorilor din lumea intreaga prin cateva servicii de streaming audio, Apple Music urmand a fi unul dintre cele in care piesele trupei vor putea fi ascultate online.

AC/DC isi va oferi pentru streaming audio intregul catalog de albume, asta la 3 ani distanta de la includerea sa in iTunes Store pentru a fi vandut utilizatorilor din lumea intreaga, insa Apple nu va beneficia de exclusivitate acum, deoarece Spotify sau Rdio le vor avea deasemenea.

Desi cei de la AC/DC s-au impotrivit pentru atat de mult timp sa isi ofere albumele pentru serviciile de streaming audio, iata ca in final au fost convins sa isi ofere muzica si pentru ele, insa e greu de spus daca Apple a reusit sa ii convinga, sau simpla popularitate a serviciilor de streaming audio.

The Australian rock stars, who began selling their music on iTunes only three years ago, will join a variety of subscription streaming music services as early as Tuesday, including Spotify, Rdio and Apple’s new service, Apple Music, according to a number of people with knowledge of the band’s plans who spoke on the condition of anonymity.

AD/DC organizeaza turnee in care milioane de fani participa la concertele sale, sute de milioane de dolari fiind generati din vanzarea de bilete si diverse obiecte publicitare accesorii, asa ca existenta sa in serviciile de streaming audio reprezinta un mare castig pentru toata lumea.

Dupa cum v-am spus deja, iOS 8.4 va fi lansat astazi la ora 18:00 in Romania, in timp ce Apple Music va fi disponibil incepand cu ora 19:00 in tara noastra, asa ca va astept diseara pe iDevice.ro!