Apple isi va anunta rezultatele financiare pentru Q3 2015 pe 21 iulie

Apple rezultate financiareIn cursul noptii trecute compania Apple a publicat data la care urmeaza sa isi anunte rezultatele financiare pentru Q3 2015 al anului sau fiscal, adica perioada 1 aprilie – 30 iunie, atunci lumea intreaga urmand a afla cat a vandut, cat a incasat si ce profit a avut compania Apple.

In Q2 2015 al Apple s-au inregistrat vanzari de 61.1 milioane de terminale iPhone, 12.6 milioane de tablete iPad si 4.5 milioane de Mac-uri, acestea generand incasari de 58 de miliarde de dolari cu profit de 13.6 miliarde de dolari, acesta fiind cel mai profitabil Q2 din istoria Apple.

Pentru acest Q3 2015 analistii se asteapta la vanzari ridicate, in special de terminale iPhone, iar asta deoarece iPhone 6 si iPhone 6 Plus inca atrag foarte multa atentie din partea utilizatorilor si genereaza vanzari foarte bune, mai mari decat cele ale competitorilor.

Ca de obicei, va astept in seara zilei de 21 iulie pentru a va detalia informatiile oferite de catre compania Apple privind vanzarile sale in trimestrul fiscal care se incheie astazi.