Chrome TouchBot – iata cum testeaza Google latenta browserului Google Chrome (Video)

Google latenta Google ChromeGoogle este o companie care incearca sa faca internetul mai rapid, iar totul pleaca de la viteza cu care browserul unui smartphone sau calculator este capabil sa inregistreze atingeri si sa redea continutul primit de la serverele website-urilor vizitate.

In aceasta idee, cei de la Google verifica in mod constant latenta atingerilor inregistrate de catre browserul Google Chrome utilizat pe terminalele sale Android, creand in acest scop Chrome TouchBot, un robot care este prezentat in functiune in clipul video de mai jos.

OptoFidelity este compania care a creat Chrome TouchBot pentru cei de la Google, robotul fiind capabil sa testeze atingerile facute chiar si din cele mai mici unghiuri, el avand un stylus atasat pentru a monitoriza inclusiv modul in care acestea sunt percepute.

Diversele companii producatoare de smartphone-uri sau ecrane pentru terminale mobile isi testeaza componentele in moduri similare pentru a oferi cea mai buna calitate pentru ele, astfel ca aici aveti o demonstratie inclusiv a modului in care sunt testate ecranele folosite pentru iPhone-uri.