iTunes 12.2 cu Apple Music si Beats 1 Radio a fost lansat

iTunes 12.1 Apple Music Beats 1 RadioiTunes 12.2 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a programului pentru PC si Mac aducand in final posibilitatea de a utiliza serviciul Apple Music, dar si de a asculta Beats 1 Radio.

In imaginea alaturata puteti vedea cum arata acum interfata iTunes 12.2 si veti observa ca in parte asuperioara a meniului central regasim butoanele care ne permit sa accesam Beats 1 Radio, sectiunea @Connect, sectiunea For Your si cea New, astfel ca beneficiati de tot ceea ce aveti pe iDevice-uri.

iTunes 12.2 a fost lansat de catre compania Apple special pentru cei care doresc sa acceseze serviciul Apple Music de pe calculatoare, astfel ca principalele sale schimbari se rezuma la posibilitatea de a face acest lucru si la nimic mai mult, cel putin deocamdata.

iTunes 12.2 poate fi descarcat de aici sau prin sistemul software update.

3 COMENTARII

  1. A fost lansat dar, nu functioneaza 🙁 cel putin la mine … imi da eroare 5115… la orice tab dedicat Apple Music si la Radio merge numai Beats 1… si fara un update nu cred ca o sa se rezolve, la fel si cu problema iCloud Music… 🙁 Dar imi place ceva, daca asculti pe un dispozitiv, se opresc de pe toate celelalte dispozitive pe care esti conectat…

    PS: De ce nu mai folosesti Disqus ? 🙁