Downgrade iOS 8.4 la iOS 8.3 pe iPhone, iPad si iPod Touch

downgrade iOS 8.4 la iOS 8.3Downgrade iOS 8.4 la iOS 8.3 pe iPhone, iPad si iPod Touch este posibil deoarece compania Apple a lansat iOS 8.4 in cursul acestei seri si continua sa semneze SHSH-urile pentru iOS 8.3 oferindu-le utilizatorilor sansa de a reveni la vechea versiune a sistemului de operare.

iOS 8.4 aduce pentru noi Apple Music, Beats 1 Radio si o noua aplicatie Muzica, iar din moment ce iOS 8.4 jailbreak a fost lansat, este clar ca vom avea parte de mult mai multe decat in iOS 8.3, deci teoretic nu ar trebui sa aveti nevoie de downgrade iOS 8.4 la iOS 8.3.

UPDATE: Aceasta procedura nu mai poate fi facuta, compania Apple incetand sa mai semneze SHSH-uri pentru iOS 8.3.

In ciuda acestui lucru, daca totusi veti dori sa faceti downgrade iOS 8.4 la iOS 8.3, atunci acest lucru este 100% posibil in momentul de fata si pentru o perioada necunoscuta de timp, asta deoarece nimeni nu stie cat va semna compania Apple SHSH-uri pentru iDevice-urile sale.

Downgrade iOS 8.4 la iOS 8.3 – iata cum il faci

Inainte de incepe procesul de downgrade iOS 8.4 la iOS 8.3 trebuie sa va avertizez ca este recomandabil sa efectuati un backup al datelor voastre folosind iTunes si nu iCloud, asta deoarece daca aveti un backup vechi al iOS 8.3 in iCloud, el va fi cu siguranta utilizabil.

In aceeasi masura, va recomand sa va asigurati ca va amintiti parola Apple ID-ului vostru in cazul in care aveti Find my iPhone activ, dar si ca aveti cartela de activare, in cazul in care terminalul este blocat intr-o retea straina.

  1. Descarca iOS 8.3.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Apăsati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa finalizarea procedurii veti avea iOS 8.3 instalat din nou iPhone, iPad si iPod Touch si desigur ca veti putea instala din nou iOS 8.4 atat timp cat Apple va mai semna SHSH-uri pentru el.

6 COMENTARII

  1. …..8.4.1. 8.4.2. 8.4.3. eu pana la iOS 9 ramân cu iOS 8.3 si jalibreak si muzica o descarc cu linktunes direct in aplicație si sunt foarte mulțumit de baterie si nici nu se încălzește deloc

  2. Și eu am probleme cu bateria. Ce naiba gândesc ăștia de la Apple, că umblu cu generatorul pe motorină după mine mereu?