iOS 8.4 a eliminat o functie importanta pentru utilizatori

iOS 8.4 Home SharingiOS 8.4 a eliminat o functie importanta pentru utilizatori, schimbarea fiind confirmata inclusiv intr-una dintre paginile de suport pe care cei din Cupertino le-au creat pentru diversele tehnologii implementate in iOS.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, iOS 8.4 a eliminat Home Sharing din iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar aceasta este o problema mare pentru foarte multe persoane care se foloseau de aceasta pentru a asculta libraria muzicala iTunes oriunde in casa.

Folosind functia Home Sharing, un utilizator putea face streaming pentru continutul librariei iTunes oriunde in casa si pe oricare dintre iPhone, iPad sau iPod Touch-urile conectate la acea librarie muzicala, sistemul fiind apreciat de catre foarte multi utilizatori pana acum.

Dezactivarea functiei Home Sharing in iOS 8.4 este partiala deocamdata, compania Apple impiedicand doar streaming-ul de muzica, streaming-ul pentru continut video fiind in continuare disponibil pentru utilizatorii din lumea intreaga.

I have been searching for a way to access my home music library from music after completing the ios 8.4 update. Any way to connect now? The option seems to be missing. 

Posesorii de Apple TV-uri sunt singurii care pot face streaming audi pentru muzica din libraria iTunes a PC-urilor noastre folosind Home Sharing si desi compania Apple nu a oferit detalii pentru schimbare, totul ar avea legatura cu recent lansatul serviciu Apple Music.

Exista posibilitatea ca Apple sa nu aiba acordul producatorilor de continut pentru a face streaming audio pentru muzica din Apple Music folosind diverse sisteme WiFi, astfel ca utilizatorii sunt cei care pierd aceasta optiune, desi ea era apreciata de catre multi.

Din pacate singura metoda de a folosi Home Sharing dupa iOS 8.4 este utilizarea unui Apple TV si a unul televizor, iDevice-urile ramanand fara acest beneficiu.