iOS 9 va readuce una dintre functiile importante eliminate de iOS 8.4

iOS 8.4 Home SharingSaptamana trecuta v-am spus ca Home Sharing a fost eliminat din iOS 8.4, aceasta schimbare facand imposibila posibilitatea de a asculta oriunde in casa muzica din libraria muzicala iTunes folosind o conexiune Wi-Fi.

Apple nu a oferit explicatii cu privire la aceasta schimbare, desi unii au speculat ca ea are legatura cu lansarea Apple Music, insa astazi vicepresedintele sau Eddy Cue a anuntat ca in iOS 9 urmeaza sa putem folosi din nou functia Home Sharing impreuna cu iDevice/PC-urile noastre pentru streaming.

In cazul in care nu stiati deja, Home Sharing este o functie oferita de cativa ani de catre compania Apple, ea permitand interconectarea unui iDevice si a unui PC pentru a putea face streaming audio pentru o librarie muzicala, indiferent cate melodii contine ea, sistemul fiind util pentur foarte multe persoane.

Deocamdata nu se stie daca Apple va implementa schimbarea in iOS 9 beta sau in versiunea finala a iOS 9, insa este clar ca eliminarea functiei nu s-a dorit a fi o schimbare permanenta pe care compania Apple intentiona sa o faca, asa ca va veti bucura sa auziti ca ea va reveni.

Acestea fiind spuse, va voi anunta in momentul in care Home Sharing va fi din nou disponibil in iOS 9 pentru noi, asa ca nu uitati sa urmariti stirile recente ale iDevice.ro.