iOS 8.4 jailbreak lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 8.4 jailbreakiOS 8.4 jailbreak a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma de catre echipa de hackeri chinezi TaiG, ei aducand programul la o ora dupa ce Pangu a lansat PP iOS 8.4 jailbreak pentru utilizatori.

Dupa cum v-am spus deja, hackerii echipei Pangu au furat codul solutiei de jailbreak dezvoltate de catre TaiG, astfel ca acest iOS 8.4 jailbreak lansat de catre cei din urma este cel pe care vi-l recomand deoarece s-a dovedit a fi mai putin problematic si fara malware/spyware.

iOS 8.4 jailbreak lansat de catre TaiG functioneaza la fel precum iOS 8.3 jailbreak lansat de catre aceeasi echipa cu doar cateva zile in urma, iar procedura de jailbreak este 100% identica, ei nefacand astazi altceva decat sa isi actualizeze programul pentru a fi compatibil cu iOS 8.4.

Prea multe nu sunt de spus in legatura cu programul celor de la TaiG pentru iOS 8.4 jailbreak, asta deoarece ei au rezolvat majoritatea problemelor existente cu software-ul propriu, astfel ca teoretic ar trebui sa aveti parte de o experienta de jailbreak cat se poate de buna.

TaiG 2.2 pentru iOS 8.4 jailbreak poate fi descarcat de aici.