iPod Touch 6G si noile iPod Nano sau iPod Shuffle ar putea fi lansate in 14 iulie

iPod Touch 6G, iPod Nano auriu lansare 14 iulieIeri v-am spus ca Apple pregateste lansarea unui iPod Touch 6G, a unui nou model al iPod Nano si a unui nou model al iPod Shuffle, acestea urmand a fi disponibile intr-o serie de culori noi.

Mai exact, compania Apple a pregatit trei culori noi pentru linia sa de iPod-uri, acestea fiind : albastru inchis, roz si auriu. Toate cele trei culori sunt prezentate ca fiind aplicabile pentru toate cele trei modele ale iPod, astfel ca Apple pregateste o schimbare radicala pentru linia sa de produse.

Dupa cum puteti vedea inclusiv din imaginea de mai jos, compania Apple a depus efort in a crea materiale publicitare cu cele trei noi modele ale iPod, ele fiind disponibile in iTunes 12.2 lansata in cursul zilei de ieri pentru a le oferi utilizatorilor acces la Apple Music de pe PC.

Pana acum s-a descoperit doar faptul ca iPod Touch 6G, iPod Nano si iPod Shuffle ar urma sa fie disponibile intr-o serie de culori noi si nu se stie daca vom vedea inclusiv actualizari ale hardware-ului, insa acest lucru este 100% posibil avand in vedere ca aceasta a fost dintotdeauna strategia Apple.

iPod Touch 6G, iPod Nano auriu iTunes 12.2 1

Trecand acum la informatiile privind lansarea, se pare ca 14 iulie ar putea fi dat ala care cele trei noi produse ar putea ajunge pe piata, iar data de 14 apare in imaginile de prezentare ale produselor, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus descoperita in iTunes 12.2.

Avand in vedere ca unele modele ale iPod Shuffle sunt momentan greu de cumparat din Apple Store, exista posibilitatea ca acelasi lucru sa fie valabil si in cazul celorlalte modele ale iPod pe care compania Apple le vinde in momentul de fata in magazine.

Acestea fiind spuse, noile modele ale iPod Touch 6G, iPod Nano si iPod Shuffle ar putea fi lansate pe 17 iulie, dar desigur ramane de vazut ce va decide sa faca Apple.

2 COMENTARII