Apple Music consuma prea multa baterie ?

Apple Music consum baterie iOS 8.4Lansarea Apple Music a determinat zeci de milioane de utilizatori din lumea intreaga sa isi activeze abonamentul gratuit de 3 luni de zile si sa testeze noul serviciu al celor de la Apple in iOS 8.4, insa acest lucru a generat si unele “probleme”.

Mai exact, o multitudine de utilizatori au inceput sa raporteze faptul ca Apple Music genereaza un consum foarte mare pentru bateria terminalelor iPhone, iPad si iPod Touch, iar desi ei nu realizeaza acest lucru, “problema” este una cat se poate de normala.

Avand in vedere ca Apple Music este un serviciu de streaming audio care functioneaza in baza unei conexiuni de internet, este normal ca autonomia bateriei sa fie mult redusa fata de utilizarea obisnuita a dispozitivelor deoarece intreaga idee are la baza folosirea unor resurse importante de sistem.

Simpla mentinere a unei conexiuni de internet active pentru perioade lungi de timp genereaza un consum mare pentru baterie, dar daca mai combinati acest lucru si cu o cautare a unui numar mare de artisti, lucrurile se complica si mai mult.

Separat, daca in Apple Music faceti streaming audio in timp ce adaugati albume in libraria voastra muzicala, atunci vorbim despre un transfer de date foarte mare pe care terminalele voastre il sustin cu un consum mare de energie a bateriei, asa ca trebuie sa va asumati acest lucru.

Daca Apple Music genereaza un consum mare de energie si reduce autonomia bateriei, atunci singura solutie de a rezolva “problema” este sa renuntati la Apple Music.