Cum activez Apple Music in Romania pe iPhone, iPad sau iPod?

Activare Apple Music RomaniaApple Music a fost lansat in Romania impreuna cu iOS 8.4 de catre compania Apple, noul serviciu de streaming audio fiind disponibil in momentul de fata in iPhone, iPad, iPod Touch sau in PC/Mac.

In aplicatia Muzica, Music, din iOS 8.4 veti putea activa Apple Music prin simpla accesare a aplicatiei, asta in timp ce de pe un PC sau Mac va trebui sa accesati meniul Music existent in interfata aplicatiei dupa instalarea celei mai recente versiuni a programului.

Bun, am vorbit despre detaliile principale, acum sa trecem la lucrurile importante, mai exact activarea Apple Music in Romania, procedura in sine fiind extrem de simpla.

Cum activez Apple Music in Romania ?

Foarte simplu urmand pasii de mai jos

  1. Deschide aplicatia Muzica, Music, in iOS 8.4 pe iPhone, iPad sau iPod Touch.
  2. Apasa butonul Start 3 Month Free Trial.
  3. Alege abonamentul dorit : Individual care costa 4.99 euro lunar sau Family care costa 7.99 euro lunar.
  4. Introdu parola Apple ID-ului tau, daca ti se cere.
  5. Confirma abonarea prin apasarea butonului Buy.

In acest moment aveti Apple Music activat in Romania in baza abonamentului gratuit, acesta fiind valabil timp de 3 luni de zile dupa care compania Apple va percepe o taxa de 3 euro lunar pentru a va permite sa folositi in continuare Apple Music in tara noastra.

Activare Apple Music Romania 1

Abonamentul Apple Music poate fi anulat oricand in cele trei luni de zile daca la un moment dat va hotarati ca beneficiile oferite de catre compania Apple nu sunt suficient de bune pentru voi, insa in cele 90 de zile aveti suficient timp sa va convingeti de utilitatea sa.

Apple Music necesita o conexiune de internet pentru a functiona, insa exista si optiunea de a descarca melodiile in terminalele noastre pentru a le asculta atunci cand nu avem o conexiune de internet disponibila, dar despre asta voi vorbi intr-un articol separat.

Activare Apple Music Romania 2

Concluzionand, ce parere aveti despre Apple Music ?

31 COMENTARII

  1. bun si daca atasezi un card, si il stergi atunci tot iti ia banii dupa 3 luni? daca tu nu ai avut numai la inceput cardul atasat…

  2. bun bun multam zaone, is mai greu de cap cand nu sunt atent cum trebuie, scuze. Multam inca odata ca ai explicat la om.

  3. Ce card frate. Dacă pe tel ai cont Apple valid cu ajutorul căruia poți descărca si aplicațiile din app store atunci in aplicația Muzica îți alegi doar planul muzical si gata. Nu îți cere nici un card. Eu deja am ales varianta cu 5 euro si acum testez… se pare ca voi renunța la Deezer. Oricum si eu întâmpin eroarea cu ICloud Pt ascultare offline

  4. @zaone…de ce nu imi pot active iCloud Music Library. Dupa ce dau marge/replace imedeat se dezactiveaza singur. Multumesc!

  5. Salut Zaone,

    Daca am activat oferta cu 5 euro si la scurt timp am activat si family sharing. Cum pot modifica oferta in cea de 8 euro ca sa beneficieze si cei din family sharing?

    Multumesc.