Prima Pagina iOS 8.4 iOS 8.4 are probleme cu GPS-ul, iata cum le rezolvi

iOS 8.4 are probleme cu GPS-ul, iata cum le rezolvi

iOS 8.4 probleme GPSiOS 8.4 are probleme cu GPS-ul, iar acest lucru l-am aflat acum doua zile cand un utilizator mi-a raportat pentru prima oara faptul ca terminalul sau a incetat sa mai afiseze informatii privind localizarea, insa se pare ca vorbim despre o problema destul de raspandita in randul posesorilor de iDevice-uri.

Se pare ca iOS 8.4 are probleme cu GPS-ul si aplicatii precum Apple Maps, Google Maps, Waze, etc, nu pot afisa informatii privind geolocalizarea utilizatorilor, iar totul ar putea avea legatura cu un simplu bug al procesului de update si nimic mai mult, deoarece numarul celor afectati nu este extrem de mare.

Rezolvarea problemelor cu GPS-ul din iOS 8.4 este destul de simpla si implica doar o simpla resetare a setarilor de retea, efectuarea acestei proceduri rezolvand problema pentru majoritatea celor care au aplicat-o, insa in cazuri extreme ar putea fi nevoie de un restore al terminalului.

iOS 8.4 are probleme cu GPS-ul si le puteti rezolva asa :

 • Accesati aplicatia Settings, Configurari.
 • Navigati catre Settings > General > Reset, Configurari > General > Resetare.
 • Acum alegeti optiunea Reset Network Settings, Resetare setari de retea.

Dupa confirmarea alerterlor terminalul vostru se va reseta, iar la repornire ar trebui sa puteti folosi din nou GPS-ul fara probleme cu terminalele voastre. Singura parte proasta a acestui fix este ca veti pierde parolele salvate pentru retele WiFi, asa ca daca aveti nevoie de ele, evitati-l.

Acestea fiind spuse, daca mai aveti probleme, le astept in comentarii.

 • Andrei

  Ba lasati-ma dracu… iOS 8.4 e foarte stabil ce postati tot felul de probleme care nu sunt prezente toti.

 • un alt andrei

  Pentru mine a fost util! Multumesc mult!

 • Mihu672002

  Andrei….hai ca te lasam

 • sorin

  …si inca il lasam

 • @Andrei: Incearca sa publici mesajul din nou, dar in romana.

 • iTu

  eu am patit ieri ca am bagat o adresa pe apple maps si el ma vedea pe undeva in cehia, dupa ce i-am dat sa ma duca la adresa m-a vazut unde eram. si inca o problema care am avut-o a fost ca am trimis o adresa de navigare de pe mac pe iphone si pe iphone cand ii dadeam sa ma duca la adresa respectiva nu o gasea, incarca la nesfarsit….pana am scris-o dinou pe apple maps si a functionat.

 • RaduD

  Eu, pe un Ip 5s nu am nicio problema cu localizarea sau cu gasirea oricarei adrese cu Google Maps, Apple Maps sau Navigon.

 • FlorinS

  IGO … Probleme ­čÖü “Semnal GPS inexistent”… F─âr─â jailbreak… Mai are cineva aceasta problem─â? Am f─âcut ceea ce a scris zaone aici… dar se pare ca degeaba… ­čÖü

 • Catalin

  @Radu: te rog sa mi spui si mie esti multumit de NAVIGON?
  Nu stiu ce sa aleg Navigon sau IGO. Multumesc

 • FlorinS

  ├Ämi cer scuze… Era vorba de iGO. Ca ╚Öi idee, eu nu am ├«ncercat niciodat─â Navigon-ul… dar, din ce am citit pe aici, ori de c├óte ori f─âceau dezvoltatorii Navigon-ului promo╚Ťie aplica╚Ťiei, ideile erau ├«mp─âr╚Ťite ├«ntre utilizatori…Din ce am dedus eu, Navigon-ul ar fi mai bun. Eu am achizi╚Ťionat iGO ├«n urm─â cu 4 ani… ╚Öi am r─âmas fidel lui..poate ╚Öi din obi╚Önuin╚Ť─â.. Revenind la problema mea, am rezolvat-o. Dac─â cineva mai are o astfel de problem─â (poate v─â ajut─â), de la ultima actualizare a aplica╚Ťiei iGO, a mai intervenit ╚Öi o desc─ârcare a h─âr╚Ťilor manual─â de fiecare… Mergi la ultima op╚Ťiune (unde ai Despre,) accesezi Magazin, desc─ârcare h─âr╚Ťi, aplicare actualizare, Off/On.