iOS 8.4 are probleme cu GPS-ul, iata cum le rezolvi

iOS 8.4 probleme GPSiOS 8.4 are probleme cu GPS-ul, iar acest lucru l-am aflat acum doua zile cand un utilizator mi-a raportat pentru prima oara faptul ca terminalul sau a incetat sa mai afiseze informatii privind localizarea, insa se pare ca vorbim despre o problema destul de raspandita in randul posesorilor de iDevice-uri.

Se pare ca iOS 8.4 are probleme cu GPS-ul si aplicatii precum Apple Maps, Google Maps, Waze, etc, nu pot afisa informatii privind geolocalizarea utilizatorilor, iar totul ar putea avea legatura cu un simplu bug al procesului de update si nimic mai mult, deoarece numarul celor afectati nu este extrem de mare.

Rezolvarea problemelor cu GPS-ul din iOS 8.4 este destul de simpla si implica doar o simpla resetare a setarilor de retea, efectuarea acestei proceduri rezolvand problema pentru majoritatea celor care au aplicat-o, insa in cazuri extreme ar putea fi nevoie de un restore al terminalului.

iOS 8.4 are probleme cu GPS-ul si le puteti rezolva asa :

  • Accesati aplicatia Settings, Configurari.
  • Navigati catre Settings > General > Reset, Configurari > General > Resetare.
  • Acum alegeti optiunea Reset Network Settings, Resetare setari de retea.

Dupa confirmarea alerterlor terminalul vostru se va reseta, iar la repornire ar trebui sa puteti folosi din nou GPS-ul fara probleme cu terminalele voastre. Singura parte proasta a acestui fix este ca veti pierde parolele salvate pentru retele WiFi, asa ca daca aveti nevoie de ele, evitati-l.

Acestea fiind spuse, daca mai aveti probleme, le astept in comentarii.