Prima Pagina Steve Wozniak Steve Wozniak sustine ca unele scene ale filmului Steve Jobs sunt fictive

Steve Wozniak sustine ca unele scene ale filmului Steve Jobs sunt fictive

Steve Wozniak Seth Rogen Steve JobsSteve Wozniak sustine ca unele scene ale filmului Steve Jobs sunt fictive, co-fondatorul companiei Apple vorbind intr-un interviu recent despre una dintre scenele din cel mai recent trailer al filmului Steve Jobs.

Desi Steve Wozniak a fost chemat de catre cei de la Universal Pictures pentru a consilia echipa de productie in legatura cu realismul povestilor care au stat la baza scenariului filmului, iata ca in final unele scene contin si elemente care sunt pura fictiune a scenaristului Aaron Sorkin.

Conform lui Steve Wozniak, el nu s-a recunoscut in scenele prezentate in noul trailer pentru filmul Steve Jobs, co-fondatorul Apple sustinand ca el nu vorbeste asa precum este prezentat in film, insa nu se supara deoarece Hollywood-ul trebuie sa prezinte fictiune pentru a face un film atractiv.

I don’t talk that way. I would never accuse the graphical interface of being stolen. I never made comments to the effect that I had credit (genius) taken from me. The lines I heard spoken were not things I would say but carried the right message, at least partly I felt a lot of the real Jobs in the trailer, although a bit exaggerated.

Desi in ceea ce il priveste exista multe elemente care au fost inventate, Steve Wozniak sustine ca a vazut in interpretarea lui Michael Fassbender o parte din Steve Jobs si modul in care lucra acesta, desi anumite aspecte ale trailerului s-au dovedit a fi exagerate.

V-am spus initial ca Steve Wozniak a fost unul dintre consultantii filmului si a discutat cu Aaron Sorkin inainte ca acesta sa scrie scenariul in baza singurei biografii autorizate scrise de catre Walter Isaacson, insa el a avut o intalnire inclusiv cu Seth Rogen, cel care il interpreteaza in film.

Filmul Steve Jobs va fi lansat in cinematografele din anumite tari de pe glob in data de 9 octombrie.