Steve Wozniak sustine ca unele scene ale filmului Steve Jobs sunt fictive

Steve Wozniak Seth Rogen Steve JobsSteve Wozniak sustine ca unele scene ale filmului Steve Jobs sunt fictive, co-fondatorul companiei Apple vorbind intr-un interviu recent despre una dintre scenele din cel mai recent trailer al filmului Steve Jobs.

Desi Steve Wozniak a fost chemat de catre cei de la Universal Pictures pentru a consilia echipa de productie in legatura cu realismul povestilor care au stat la baza scenariului filmului, iata ca in final unele scene contin si elemente care sunt pura fictiune a scenaristului Aaron Sorkin.

Conform lui Steve Wozniak, el nu s-a recunoscut in scenele prezentate in noul trailer pentru filmul Steve Jobs, co-fondatorul Apple sustinand ca el nu vorbeste asa precum este prezentat in film, insa nu se supara deoarece Hollywood-ul trebuie sa prezinte fictiune pentru a face un film atractiv.

I don’t talk that way. I would never accuse the graphical interface of being stolen. I never made comments to the effect that I had credit (genius) taken from me. The lines I heard spoken were not things I would say but carried the right message, at least partly I felt a lot of the real Jobs in the trailer, although a bit exaggerated.

Desi in ceea ce il priveste exista multe elemente care au fost inventate, Steve Wozniak sustine ca a vazut in interpretarea lui Michael Fassbender o parte din Steve Jobs si modul in care lucra acesta, desi anumite aspecte ale trailerului s-au dovedit a fi exagerate.

V-am spus initial ca Steve Wozniak a fost unul dintre consultantii filmului si a discutat cu Aaron Sorkin inainte ca acesta sa scrie scenariul in baza singurei biografii autorizate scrise de catre Walter Isaacson, insa el a avut o intalnire inclusiv cu Seth Rogen, cel care il interpreteaza in film.

Filmul Steve Jobs va fi lansat in cinematografele din anumite tari de pe glob in data de 9 octombrie.