Filmul Steve Jobs va avea premiera in cadrul festivalului de film din New York

Steve Jobs festival film New YorkFilmul Steve Jobs este va avea premiera in cadrul festivalului de film din New York, anuntul fiind facut in cursul acestei zile de catre reprezentantii evenimentului, acesta urmand a incepe in luna octombrie.

Conform informatiilor oferite astazi, premiera filmului Steve Jobs va avea loc pe data de 3 octombrie, cu exact 6 zile inainte ca pelicula sa fie lansata in cinematografe de catre cei de la Universal Studios, astfel ca probabil vom afla parerile multora in legatura cu el chiar de atunci.

Acesta va fi cea de-a 53-a editie a festivalului de film din New York si filmul Steve Jobs va fi una dintre peliculele care vor fi in centrul atentiei, conform organizatorilor, ea fiind asteptata de zeci de milioane de fani de pe intregul glob, asa ca are asteptari foarte mari de indeplinit.

We are pleased to announce that Steve Jobs, written by Academy Award winner Aaron Sorkin (The Social Network, Charlie Wilson’s War) and directed by Academy Award winner Danny Boyle (Slumdog Millionaire, 127 Hours), has been selected as the Centerpiece for the 53rd New York Film Festival. The film will screen for audiences on October 3.

Ca sa fiu sincer, nu este absolut deloc surprinzator faptul ca filmul Steve Jobs este prezentat ca fiind piesa centrala a festivalului de film al New York-ului si asta deoarece pelicula este una extrem de importanta in care s-au investit sume serioase de bani pana acum.

Scenariul filmului a fost scris de catre celebrul Aaron Sorkin in baza singurei biografii autorizate a lui Steve Jobs, fostul CEO fiind interpretat in film de catre Michael Fassbender, in timp ce Steve Wozniak este reprezentat de catre Seth Rogen.

Separat alti cativa actori foarte cunoscuti, unii premiati cu Oscar, fac parte din distributia filmului, el fiind prezentat ca unul estrem de interesant, insa abia pe data de 9 octombrie il vom putea vedea in cinematografe, probabil inclusiv in Romania.