Prima Pagina Cydia Cydia 1.1.19 aduce doua noi functii importante

Cydia 1.1.19 aduce doua noi functii importante

Cydia restart SpringboardCydia 1.1.19 a fost lansata in cursul diminetii de ieri de catre saurik, creatorul aplicatiei, iar separat de modificarea modului in care functioneaza titlul, acum avem disponibile doua nou functii extrem de utile care ne ajuta sa accesam mai rapid pachetele si sa evitam uneori repornirea terminalelor.

Prima schimbare este includerea butonului din imaginea de mai sus, acesta oferind posibilitatea de a reporni interfata aplicatiei Cydia prin simpla apasare, el nefiind prezent in ea pana acum, asa ca instalarea unor tweak-uri se poate termina rapid doar cu apasarea sa.

Separat, Cydia 1.1.19 este acum capabila sa recunoasca link-uri date de catre utilizatori spre pachete din repo-uri terte, astfel ca va voi putea da posibilitatea de a accesa pachetele prin simpla apasare a unui link, fara a le mai cauta prin Cydia in prealabil.

Toate aceste schimbari pentru Cydia 1.1.19 fac parte dintr-o tentativa a lui saurik de a actualiza aplicatia si de a ii oferi mai multa functionalitate pentru utilizatori, imbunatatirile fiind laudade, mai ales ca acum Cydia este cea mai folosita aplicatie pentru jailbreak.

Aceste schimbari nu necesita decat instalarea Cydia 1.1.19, daca nu ati facut deja acest lucru.

 • ovidiu

  Sall. Scuze de offtopic. Am un ip5s si cu ios 8.4 incarcat 100% dupa 1 ora mai am 76% am 3g activ permanent.

 • ovidiu

  Este normal?

 • razvan

  Dupa instalare cydia 1.1.19 nu mai merge calendarul … Ma poate ajuta cineva

 • stefan

  Salut, dupa update la cydia nu imi mai apare la niciun pachet buton de install/uninstall. A mai intampinat cineva problema asta? Idei de rezolvare? Multumesc.

 • unieco

  Salut am instalat ultima versiune de iTunes si cand il accesez primesc mesajul “fișierul iTunes library itl” nu poate fi citit deoarece a fost creat de o versiune mai noua de iTunes,imi poate spune cineva ce este de făcut?mulțumesc!!!

 • IOSFanS’atât

  Salutare! Te rog frumos sa ne ajuti si pe noi,cei fara jaikbreak cu “Tabel jailbreak” update ca nu gasim si noi de unde sa facem jailbreak pe telefon,nu mai merg linkurile de la stiri. Multumesc anticipat zaone!

 • unieco

  Am rezolvat

 • L-am actualizat.

 • IOSFanS’atât

  Multumesc frumos