Cydia 1.1.19 aduce doua noi functii importante

Cydia restart SpringboardCydia 1.1.19 a fost lansata in cursul diminetii de ieri de catre saurik, creatorul aplicatiei, iar separat de modificarea modului in care functioneaza titlul, acum avem disponibile doua nou functii extrem de utile care ne ajuta sa accesam mai rapid pachetele si sa evitam uneori repornirea terminalelor.

Prima schimbare este includerea butonului din imaginea de mai sus, acesta oferind posibilitatea de a reporni interfata aplicatiei Cydia prin simpla apasare, el nefiind prezent in ea pana acum, asa ca instalarea unor tweak-uri se poate termina rapid doar cu apasarea sa.

Separat, Cydia 1.1.19 este acum capabila sa recunoasca link-uri date de catre utilizatori spre pachete din repo-uri terte, astfel ca va voi putea da posibilitatea de a accesa pachetele prin simpla apasare a unui link, fara a le mai cauta prin Cydia in prealabil.

Toate aceste schimbari pentru Cydia 1.1.19 fac parte dintr-o tentativa a lui saurik de a actualiza aplicatia si de a ii oferi mai multa functionalitate pentru utilizatori, imbunatatirile fiind laudade, mai ales ca acum Cydia este cea mai folosita aplicatie pentru jailbreak.

Aceste schimbari nu necesita decat instalarea Cydia 1.1.19, daca nu ati facut deja acest lucru.