HTC ataca iPhone intr-un test pe care trebuie sa il vezi (Video)

Pentru ca utilizatorii obisnuiti ar refuza sa aleaga HTC ONE M9 in defavoarea iPhone 6, cei de la HTC s-au gandit sa creeze un test in care sa “lege la ochi” utilizatorii pentru a le demonstra superioritatea propriului smartphone in fata celui dezvoltat de Apple.

In aceasta idee, cei de la HTC au “imbracat” un HTC ONE M9, un iPhone 6 si un Samsung Galaxy S6 intr-o carcasa care le dezvaluie doar ecranele si camerele principale si s-a gandit sa le ofere consumatorilor posibilitatea de a le testa pentru a vedea care dintre ele este mai bun.

Avand in vedere ca vorbim despre o campanie de promovare facuta de catre HTC, este lesne de inteles faptul ca HTC ONE M9 a iesit invingator, totul fiind controlat de la inceput pana la sfarsit de catre cei de la HTC, astfel ca alt rezultat nu putea fi.

Pentru a testa cele trei terminale, cei de la HTC le-au cerut utilizatorilor sa foloseasca aplicatii, sa asculte muzica, sa faca poze si alte cateva task-uri, iar desigur ca in toate clipurile video HTC ONE M9 a fost prezentat drept alegerea perfecta pentru tuilziatori.