HTC ataca iPhone intr-un test pe care trebuie sa il vezi (Video)

Pentru ca utilizatorii obisnuiti ar refuza sa aleaga HTC ONE M9 in defavoarea iPhone 6, cei de la HTC s-au gandit sa creeze un test in care sa “lege la ochi” utilizatorii pentru a le demonstra superioritatea propriului smartphone in fata celui dezvoltat de Apple.

In aceasta idee, cei de la HTC au “imbracat” un HTC ONE M9, un iPhone 6 si un Samsung Galaxy S6 intr-o carcasa care le dezvaluie doar ecranele si camerele principale si s-a gandit sa le ofere consumatorilor posibilitatea de a le testa pentru a vedea care dintre ele este mai bun.

Avand in vedere ca vorbim despre o campanie de promovare facuta de catre HTC, este lesne de inteles faptul ca HTC ONE M9 a iesit invingator, totul fiind controlat de la inceput pana la sfarsit de catre cei de la HTC, astfel ca alt rezultat nu putea fi.

Pentru a testa cele trei terminale, cei de la HTC le-au cerut utilizatorilor sa foloseasca aplicatii, sa asculte muzica, sa faca poze si alte cateva task-uri, iar desigur ca in toate clipurile video HTC ONE M9 a fost prezentat drept alegerea perfecta pentru tuilziatori.

12 COMENTARII

 1. Am avut HTC. Telefoanele sunt bune – recunosc, am trecut la iPhone din cauza suportului tehnic de doi bani al HTC-ului. Nu as mai lua HTC.

 2. Marketingul care se face in jurul smartphoneurilor este unul agresiv, asa trebuie sa fie… Dar totusi acest “test” a căzut in latura penibilitatii marketingului. Dar nu sunt singurii care fac asta.

 3. De bine ce se vinde au încetinit producția lui M9,e un big failure acest HTC începând cu Snapdragon 810 care se încălzește foarte repede la un test AnTuTu pana când îți apare pe ecran “Attention: The device temperature is too high.Please test again after cooling the device. Continue testing may cause the system to restart or shutdown. Continue-Stop”.
  Iar cu viteza amețitoare a lui M9,aia cu multitasking,pai ia sa vedem cum sta treaba in realitate: http://youtu.be/H04ievYSjTs

 4. @amfetamine,sunt de acord cu tine ca HTC One M9 este un mare esec,dar sa stii ca ce ai aratat tu in filmarea aia este testat un HTc One M9+ si este o mare diferenta.
  Acel M9+ are un procesor Mtk si este mult mai slab decat Snapdragon 810,este practic acelasi procesor care se foloseste pe replicile chinezesti.

 5. Purecele si elefantul.
  Asta e comparatia intre HTC (wtf in HTC???) si Apple.
  Atat le-a mai ramas, inainte de vanzare: sa faca misto