Prima Pagina Digi Mobil Digi Mobil dubleaza la 200 MB traficul de internet facut in Roaming...

Digi Mobil dubleaza la 200 MB traficul de internet facut in Roaming National

Digi Mobil trafic internet roaming national 200 MBDigi Mobil dubleaza al 200 MB traficul de internet facut in Roaming National, compania RCS & RDS anuntand in cursul acestei zile ca va oferi trafic de internet dublu pentru cei care ii folosesc serviciile in roaming national prin reteaua celor de la Vodafone.

Roaming National este o facilitate oferita abonatilor Digi Mobil care sunt automat conectati la reteaua Vodafone atunci cand ies din raza de acoperire a operatorului de telefonie mobila Digi Mobil, pana astazi traficul de internet disponibil in aceasta situatie fiind limitat la 100 MB.

Dublarea traficului de internet in roaming national la 200 MB este facuta pentru toti abonatii serviciilor Optim si Complet, cei de la RCS &  RDS aplicand schimbarea pana la data de 31 decembrie 2015, insa ea probabil va fi extinsa si dupa data de 1 ianuarie 2016.

În concordanţă cu strategia de a contribui la satisfacţia clienţilor noştri, continuăm să le oferim acestora cât mai multe avantaje la pachetele de servicii marca Digi. Vom continua să investim în dezvoltarea ariei de acoperire a reţelei de comunicaţii mobile, dar şi în îmbunătăţirea calităţii serviciilor mobile pentru a ajunge în scurt timp la performanţele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicaţii.

Separat, in perioada 6 iulie 2015 – 6 august 2015 clientii Digi Mobil, ai celor doua tipuri de abonamente mentionate anterior, vor beneficia de 300 MB de trafic de internet mobil in Roaming national, astfel ca veti putea citi cateva mail-uri si trimite cateva poze cand sunteti conectati la reteaua Vodafone.

Schimbarea facuta de catre Digi Mobil permite o mult mai utila folosire a roaming-ului national dincolo de efectuarea de apeluri telefonice, limita de 100 MB aplicata pana astazi restrangand extrem de mult posibilitatile de a folosi smartphone-urile pentru altceva.

Acestea fiind spuse, Digi Mobil face pasi mari spre a deveni un operator de telefonie mobila important, insa mai are multe investitii de facut pana cand va putea oferi servicii relativ similare cu cele ale Orange, Vodafone sau Telekom pe partea de internet.

 • LucianS

  E un inceput.

 • Costi

  Am abonament la digi cu 4€/pe luna nelimitat

 • Costi

  Super oferte au ce i de la Digi chiar si in Roming au cele mai bune tarife

 • Daniel L.

  Asta este intr-adevar o stire buna!
  Multumim pentru share zaone !

 • Alex Alexandru

  Da da si sms-uri nelimitate unde sunt? Inca minte digi? Rușine, nu merita ca Abonații sa plece de la cei 3 giganți.

 • Mostwnted

  In roaming au cele mai mici tarife !! Eu folosesc cand plec din tara si sunt multumit !!

 • mihai

  Am avut si eu abonament la Digi nelimitat la 5€,vreau sa spun ca oferta e buna dar partea cea mai proasta nu poți sa beneficiezi de oferta deoarece nu prea ai semnal nici in centru orașului nu mai zic când ieși afara din oras si am renunțat la ei pt un abonament la Vodafone in care am internet 4g inclus si semnal peste tot.

 • Catalin

  La “OTV” la abonament de 6€ ai cam 50MB,la Digi la 4 € ai nelimitat 200 MB.
  E mai bine la “OTV”,asa e matematica e simpla.

 • Ai 50 MB la ce?

 • Sbenghe

  Mihai, cu tot respectul, dar nu te înțeleg nici pe tine nici pe cei ca tine… Și eu am auzit astfel de zvonuri, dar am zis să incerc.
  Am semnal mereu, stau în București și am semnal peste tot. Într-adevăr, daca mergi undeva prin munți unde nu prea exista Civilizație pierzi semnal. Dar per total este perfect (și să ținem minte, pt 5€ pe luna ai tot nelimitat inafara de mesaje, 5€!)

 • cipa

  este semnal 3g digi pe toata ruta bucuresti – bacau . copii mei s-au uitat la youtube tot drumul. eu am 3 abonamente , internet acasa 1000, stick net, cablu (standard) – 110 lei. sunt fff multumit.

 • Catalin

  @Zaone: la abonament de 6€ 50MB DE TRAFIC

 • Daniel L.

  @Alex Alexandru – mai bine suni decat sa trimiti sms …
  1 apel = gratis
  1 sms = bani

 • xuxu

  Asa zici, digi va ajunge cu chiu cu vai la nivelul celorlalti. Iti doresc sa ramai pe oranj inca vreo 15ani

 • Daca ai nevoie doar de telefonie, RDS e regele. Daca ai nevoie de internet mobil, RDS e cea mai proasta optiune ever.

 • Mircea

  Eu am fost de curand in concediu 7 zile in Turcia si am folosit roamingul non-stop si pe partea de voce si pe internet si am platit 1,5 euro pe zi la Vodafone. Spune-mi si mie Mostwnted cine are tarife mai bune in Roaming in conditiile in care am facut peste 1 GB trafic, am vorbit nelimitat si am platit 10,5 Euro ?

 • Mircea

  Tin sa mentionez ca detin un abonament de 12 Euro nelimitat la Vodafone.

 • Cosmin

  Pai tu ai dat exemplu o situație…Turcia și doar 10 zile… Dacă stai cu lunile cum mai e?parca nu mai e asa rentabil…. Oricum acum nu mai folosesc netul de la ei… Mi-am luat o cartela de aici și dau 4 euro pe luna și am 50gb în 4g și 3gb în 3g pe lună….și folosesc un router mobil! DIGI folosesc doar pt voce acum!

 • Cosmin

  Asta e oferta!