Digi Mobil dubleaza la 200 MB traficul de internet facut in Roaming National

Digi Mobil trafic internet roaming national 200 MBDigi Mobil dubleaza al 200 MB traficul de internet facut in Roaming National, compania RCS & RDS anuntand in cursul acestei zile ca va oferi trafic de internet dublu pentru cei care ii folosesc serviciile in roaming national prin reteaua celor de la Vodafone.

Roaming National este o facilitate oferita abonatilor Digi Mobil care sunt automat conectati la reteaua Vodafone atunci cand ies din raza de acoperire a operatorului de telefonie mobila Digi Mobil, pana astazi traficul de internet disponibil in aceasta situatie fiind limitat la 100 MB.

Dublarea traficului de internet in roaming national la 200 MB este facuta pentru toti abonatii serviciilor Optim si Complet, cei de la RCS &  RDS aplicand schimbarea pana la data de 31 decembrie 2015, insa ea probabil va fi extinsa si dupa data de 1 ianuarie 2016.

În concordanţă cu strategia de a contribui la satisfacţia clienţilor noştri, continuăm să le oferim acestora cât mai multe avantaje la pachetele de servicii marca Digi. Vom continua să investim în dezvoltarea ariei de acoperire a reţelei de comunicaţii mobile, dar şi în îmbunătăţirea calităţii serviciilor mobile pentru a ajunge în scurt timp la performanţele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicaţii.

Separat, in perioada 6 iulie 2015 – 6 august 2015 clientii Digi Mobil, ai celor doua tipuri de abonamente mentionate anterior, vor beneficia de 300 MB de trafic de internet mobil in Roaming national, astfel ca veti putea citi cateva mail-uri si trimite cateva poze cand sunteti conectati la reteaua Vodafone.

Schimbarea facuta de catre Digi Mobil permite o mult mai utila folosire a roaming-ului national dincolo de efectuarea de apeluri telefonice, limita de 100 MB aplicata pana astazi restrangand extrem de mult posibilitatile de a folosi smartphone-urile pentru altceva.

Acestea fiind spuse, Digi Mobil face pasi mari spre a deveni un operator de telefonie mobila important, insa mai are multe investitii de facut pana cand va putea oferi servicii relativ similare cu cele ale Orange, Vodafone sau Telekom pe partea de internet.