Facebook implementeaza un nou mod de a afisa clipuri video in News Feed

Facebook clipuri video zburatoareFacebook a gandit un nou mod de a afisa clipuri video in News Feed, astfel ca acum compania testeaza o metoda prin care afiseaza clipurile video peste alt continut vizibil la accesarea acestei sectiuni a website-ului sau, schimbarea urmand a duce suficiente plangeri din partea utilizatorilor.

In imaginea din partea stanga puteti vedea cum vor fi afisate clipurile video in noul format gandit de catre compania Facebook, ele urmand a “pluti” deasupra continutului pentru a ajunge mai usor in atentia noastra in momentul in care vor incepe automat sa ruleze.

Aceste clipuri video vor ramane peste orice fel de continut atat timp cat noi dorim ca ele sa apara acolo, astfel ca veti vedea intregul clip video in timp ce faceti scroll prin News Feed, indeplinind doua lucruri in acelasi timp fara prea mult efort.

Noul tip de afisare pentru clipurile video va trebui activat de catre utilizatori pentru fiecare clip video in parte, acestea urmand a avea un bara de meniu un buton special, pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos langa cel care ne permite sa controlam calitatea video.

Facebook clip video pop up news feed

Facebook incearca sa gaseasca noi metode de a isi creste vizualizarile pentru clipurile video publicate in propria retea de socializare si sunt curios daca un asemenea format v-ar determina sa vizualizati mai multe clipuri video in timpul navigarii.

Noul sistem nu este deocamdata disponibil decat in anumite tari, el urmand a fi extins in alte regiuni de pe glob.