Prima Pagina iOS 9 beta 3 iOS 9 beta 3 – primele impresii

iOS 9 beta 3 – primele impresii

iOS 9 beta 3 impresiiiOS 9 beta 3 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple pentru iPhone, iPod Touch-urile din lumea intreaga, iar ieri v-am prezentat si care sunt noutatile iOS 9 beta 3 pentru noi.

Astazi v-am spus cum faceti instalarea iOS 9 beta 3 pe iPhone si iPad, insa acest articolul are rolul de a va prezenta impresiile mele in legatura cu aceasta versiune beta a sistemului de operare, cea mai buna lansata pana acum de catre compania Apple, cel putin in opinia mea.

iOS 9 beta 3 are cele mai bune performante oferite de catre o versiune beta a sistemului de operare iOS 9, iar acest lucru il veti simti chiar din momentul in care incepeti sa folositi pentru prima oara noul build oferit de catre cei din Cupertino cu mai putin de 24 de ore in urma.

Desi iOS 9 beta 3 are performante foarte bune, din pacate experienta de utilizare ramane destul de proasta, iar asta pentru ca vorbim despre o versiune beta si acest lucru este de asteptat, avertismentele mele venind de fiecare data cand v-am spus cum le instalati.

iOS 9 beta 3 are in continuare aplicatii care se inchid subit, functii care nu ruleaza corect intotdeauna, elemente de interfata afisate incorect si multe alte probleme de acest gen care pot fi extrem de suparatoare pentru multi utilizatori neobisnuiti cu versiuni beta.

Mai mult decat atat, se pare ca exista unele probleme cu apelurile telefonice, in cazul meu cateva apeluri primite astazi fiind doar afisate pe ecran fara a rula vibratii si soneria, asta desi nu am blocat sunetele pentru terminalul meu, deci trebuie sa aveti mare grija.

Pe de alta parte, unii utilizatori raporteaza faptul ca lag-ul la apelurile telefonice a disparut in iOS 9 beta 3, insa aceasta modificare nu poate fi privita ca o rezolva permanenta a problemei, cel putin nu deocamdata, pentru ca iOS 9 este la multe luni distanta de lansarea oficiala.

Avand in vedere tot ceea ce v-am spus mai sus, iOS 9 beta 3 ramane cea mai buna versiune beta a iOS 9 lansata pana acum de catre compania Apple.

 • myrcyone

  Zaone poate-mi spui cum sa sterg un numar din agenda telefonica pentru ca functia de stergere a disparut in iOS 9.0 !

 • myrcyone

  Functia “stergere contact” din CONTACTE a disparut.!!!!!

 • Cosmin

  Subscriu la problema cu apelul.Suna,dar mai tarziu.

 • boby67

  Accesezi contactul,edit,si in josul paginii ai delete contact!

 • nine

  incearca din whatsapp sa il stergi….

 • myrcyone

  Am găsit! Daca la grupuri ai bifat si contactele de pe Facebook atunci acele contacte nu pot fi sterse.Celelalte din yahoo,iCloud si gmail merg sterse!O seară faină tuturor!

 • @myrcyone: Optiunea de a sterge apeluri din lista de apeluri nu a disparut.

 • myrcyone

  Nu ma refeream la apeluri Zaone ci la agenda telefonica (contacte).Am explicat un conentariu mai inainte.

 • Ciprian

  Mi se pare ca ar fi o versiune brici!

 • Ciprian

  Cred ca versiunea finala va fi o versiune mult peste estimari.

 • ady

  Din ce am vazut pe youtube are un lag in a deschide aplicatii, sta 1 secunda inainte sa inceapa animatia.. La fel si la tine?