Instaleaza iOS 9 beta 3 fara UDID pe iPhone si iPad

instalare iOS 9 beta 3 fara UDIDInstaleaza iOS 9 beta 3 fara UDID pe iPhone si iPad cu ajutorul acestui articol, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru descarcare in acest moment pentru orice persoana interesata sa beneficieze de ea.

iOS 9 beta 3 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple, iar in cursul acestei dimineti v-am spus care sunt noutatile iOS 9 beta 3, astfel ca ati aflat deja ce urmeaza sa primiti in momentul in care veti face instalarea pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre.

Instaleaza iOS 9 beta 3 fara UDID pe iPhone si iPad fara probleme deoarece Apple ofera posibilitatea de a testa aceasta versiune a sistemului de operare fara a fi „legat” de un dezvoltator de aplicatii, asta desi inca nu a publicat o versiune beta publica pentru utilizatori.

iOS 9 beta 3 este, dupa parerea mea, cea mai buna versiune a sistemului de operare lansata pana acum de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, deci ar trebui sa aveti patre de o experienta extrem de buna in folosirea terminalelor voastre dupa instalare.

Instaleaza iOS 9 beta 3 fara UDID pe iPhone si iPad

Inainte de a instala iOS 9 beta 3 fara UDID pe iPhone, iPad si iPod Touch este foarte indicat sa faceti un backup terminalelor voastre cu iTunes sau iCloud, asta deoarece in caz de esec va trebui sa reveniti la acele versiuni ale sistemului de operare.

In aceeasi masura, daca nu mai stiti parola Apple ID-ului cu care ati logat terminalele la Find My iPhone sau aveti nevoie de jailbreak pentru dispozitivele voastre, trebuie sa evitati acest proces deoarece veti pierde jailbreak-ul sau nu veti putea face activarea.

Instaleaza iOS 9 beta 3 pe fara UDID pe iPhone si iPad urmand pasii de mai jos :

  1. Descarcați iOS 9 beta 3 de aici.
  2. Conectati-vă iDevice-ul la calculator și deschideți cea mai recentă versiune a iTunes.
  3. Faceți un backup folosind-o, sau folosind sistemul iCloud.
  4. Ținând apăsată tasta Shift, sau tasta Option în OS X, apăsați butonul Update/Check for Updates al iTunes apoi selectați ipsw-ul iOS 9 beta 3 descărcat anterior.

Dupa ce iTunes finalizeaza procedura ar trebui sa aveti instalat iOS 9 beta 3 pe iPhone sau iPad si puteti beneficia de tot ceea ce ofera aceasta versiune a sistemului de operare pentru terminalele noastre.

Daca intr-un moment sau altul nu sunteti multumiti de modul in care functioneaza totul, puteti face downgrade iOS 9 la iOS 8.4.