Samsung ataca iPhone 6 promovand Galaxy S6 Edge (Video)

Samsung Galaxy S6 atac iPhone 6Samsung ataca iPhone 6 promovand Samsung Galaxy S6 Edge printr-un nou spot publicitar publicat in cursul zilelor trecute, compania coreeana prezentand posesorii de iPhone-uri drept “verificatori” care trebuie sa isi ridice terminalele de pe masa pentru a afla diverse informatii.

Mai exact, compania Samsung sustine ca Samsung Galaxy S6 Edge cu al sau ecran curbat spre exterior poate afisa notificari, ora si alte informatii prin simpla atingere a acestei extensii a ecranului, fara ca deblocarea ecranului sa fie necesara impreuna cu ridicarea terminalului de pe masa.

In aceasta idee, Samsung prezinta situatiile incomode in care posesorii de iPhone-uri sunt nevoiti sa interupa ceea ce fac ei sau altii pentru a-si verifica terminalele, problema in sine fiind corect prezentata, desi un simplu ecran curbat nu este chiar solutia potrivita.

Samsung Galaxy S6 Edge este cel mai scump smartphone vandut de catre compania Samsung in momentul de fata, insa el nu a inregistrat vreun record de vanzari, nereusind nici macar sa depaseasca iPhone 6 Plus in vanzari.

https://www.youtube.com/watch?v=oGrMh9T6xKY