TaiG 2.4.1 beta rezolva blocarea la 60%, aduce alte imbunatatiri

TaiG 2.4.1 betaTaiG 2.4.1 beta a fost lansat in aceasta seara pentru a rezolva problema blocarii la 60% a procesului de jailbreak, dar si pentru a imbunatati intreaga procedura de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Avand in vedere ca vorbim despre TaiG 2.4.1 beta, hackerii chinezi nu au facut deocamdata publica disponibilitatea programului deoarece el trebuie utilizat cu foarte mare grija pentru ca ar putea avea mari probleme de functionare care v-ar putea lasa cu terminale stricate in cazul utilizarii.

Desi hackerii echipei TaiG au incercat in repetate randuri sa rezolve problema blocarii procesului de jailbreak la 60%TaiG 2.4.1 beta ar trebui sa functioneze fara probleme din acest punct de vedere, insa de acest lucru va ramane sa va convingeti singuri.

  • Fix the issue of getting stuck at 60% based on users’ feedback.
  • Optimize the process of jailbreak; improve the process’s stability.

TaiG 2.4.1 beta poate fi descarcat de aici si poate fi utilizat cu acest tutorial iOS 8.4 jailbreak, insa nu va recomand sa folositi deocamdata aceasta versiune a programului si sa asteptati ca ea sa fie lansata in format final in cateva zile.

1 COMENTARIU