Prima Pagina iOS 9 Downgrade iOS 9 la iOS 8.4

Downgrade iOS 9 la iOS 8.4

Downgrade iOS 9 la iOS 8.4Downgrade iOS 9 la iOS 8.4 poate fi facut pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch pe care a fost instalat iOS 9 beta 1, iOS 9 beta 3, iOS 9 beta 3 sau iOS 9 public beta 1, iOS 8.4 fiind singura versiune publica semnata de Apple prin iTunes.

Saptamana trecuta Apple a incetat sa semneze SHSH pentru iOS 8.3, astfel ca downgrade iOS 9 la iOS 8.4 ramane singura solutie de a reveni la o versiune a iOS pe care puteti face jailbreak fara probleme, asta daca aveti nevoie de o asemenea exploatare a sistemului vostru de operare.

V-am spus deja cum puteti face instalare iOS 9 beta 3 pe iPhone si iPad sau cum puteti instala iOS 9 public beta pe iPhone si iPad, asa ca daca ati facut trecerea la vreuna dintre aceste versiuni, acum puteti face inclusiv downgrade iOS 9 la iOS 8.4 in cazul in care ele nu va sunt pe plac.

Astazi v-am spus si daca iOS 9 merita instalat in versiunile beta pe care le ofera compania Apple, intrebarea fiind pusa de catre un numar mare de utilizatori dupa ce iOS 9 public beta ne-a fost pus la dispozitie pentru instalare inca din cursul serii trecute.

Downgrade iOS 9 la iOS 8.4

Dupa cum probabil stiti deja, daca vreti sa faceti downgrade iOS 9 la iOS 8.4 trebuie sa stiti ca nu puteti utiliza un backup facut in iOS 9, asta deoarece Apple nu permite acest lucru, deci fie utilizati un backup vechi din iOS 8, fie pierdeti toate datele.

Daca nu va aflati in aceasta situatie si nu ati facut backup in noua versiune a iOS, atunci puteti face downgrade iOS 9 la iOS 8.4 fara probleme si utiliza un backup vechi, inclusiv daca nu ati reusit sa faceti activare pentru terminalele voastre dupa instalarea iOS 9.

Din pacate nu puteti reveni, momentan, la alta versiune a iOS decat iOS 8.4,orice alta versiune veche fiind imposibil de instalat deoarece Apple nu semneaza SHSH-uri pentru ea.

Pentru a face downgrade iOS 9 la iOS 8.4 trebuie sa urmati pasii de mai jos :

 1. Descarcati iOS 8.4.
 2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
 3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
 4. Apăsati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
 5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa urmarea acestei proceduri de downgrade iOS 9 la iOS 8.4 veti avea ultima versiune a sistemului de operare instalata in terminalele voastre, iar oricand veti putea reveni la orice versiune beta a iOS 9 fara probleme.

 • Alex Alexandru

  Si după ce am făcut downgrade înapoi la 8.4 îmi apare la actualizare software sa fac update la iOS 9 public beta 1…

 • Marian

  nu trebuie neaparat descarcat ios 8.4 daca dati restore simplu va reveni la 8.4 ….

 • Marian

  Alex nu nu ti apare , decat daca instalezi acel Profil care e explicat in pagina beta public….

 • iRaz

  Ca sa dispara update-ul la ios 9, stergeti profilul descarcat descarcat de pe beta.apple.com

 • Alex Alexandru

  Tot mai apare…

 • Pingback: Cum instalez iOS 9 public beta pe iPhone, iPad si iPod Touch | iDevice.ro()

 • ovi06

  Nu mai gasesc aplicatia idevice.ro in appstore.E problema de la mine?

 • Ar trebui sa reapara in cateva minute.

 • edge

  Am instalat public beta 9 , am zis ok , hai sa revin la 8.4 ca totusi 9 are lag , si surpriza dupa ce am facut restore la 8.4 am constatat ca am flicker pe display , ceea ce inainte nu aveam . Am reinstalat de 2 ori la fel . Ok, am zis hai sa pun inapoi 9 public beta si acum e ok. Oare ce se intampla?

 • Bogdan

  Buna, nu reusesc sa fac downgrade la ios 8.4. Am urmat pasii de mai sus si primesc urmatorul mesaj”the iphone could not be restored because the firmware file is not compatible” Mentionez ca am iphone 5s si macbook pro. O solutie, va rog. Merci

 • Inseamna ca nu ai descarcat ipsw-ul corect pentru terminalul tau.

 • Pingback: Instalare iOS 9 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch | iDevice.ro()