Nono Islands este cea mai buna aplicatie a saptamanii

Nono Islands

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in cursul noptii trecute, cei din Cupertino promovand titlul in App Store timp de 7 zile pentru sute de milioane de utilizatori de pe planeta.

Nono Islands este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone aleasa de catre compania Apple, jocul fiind creat si lansat de catre Gameloft in cursul zilelor trecute in App Store pentru posesorii de iDevice-uri ce se afla in cautarea unor jocuri de actiune.

Aplicatia a fost dezvoltata de catre compania care a avut jocul Mr. Crab promovat de catre compania Apple in App Store-ul sau, astfel ca vorbim despre un titlu care cu siguranta merita atentia noastra, altfel nu ar fi fost prezentat de catre cei din Cupertino magazinul virtual.

The creators of Mr. Crab have a new challenge for you, if you dare… Join the expedition to the Nono Islands on a quest for long lost treasures. But be aware, the islands are far from uninhabited! The treasures are heavily guarded by the Nonos and their army – the spiders, the sharks, the jumping skulls and many others. And if you in some way manage to get past them, the hidden traps will get you for sure. Good luck avoiding the spikes, flying darts, sawblades and boulders. Good luck, that’s all we can say. Good. Luck.

Conform dezvoltatorilor, in Nono Islands vom participa la o aventura epica in care avem rolul de a explora o serie de insule in care civilizatia Nono protejeaza o serie de comori pe care noi va trebui sa le descoperim, insa desigur ca vom avea o multitudine de obstacole in fata.

De la armata civilizatiei si pana la rechini si diverse capcane plasate de catre dezvoltatori, exista o multitudine de pericole pe care le vom intalni in expeditiile noastre, astfel ca vom avea parte de o experienta de joc extrem de interesanta in acest titlu pentru iDevice-uri.

Nono Islands este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Nono Islands

Gratuit

DESCARCA





Developer: Illusion Labs AB
Universala
Categoria: Games


Descriere: The creators of Mr. Crab have a new challenge for you, if you dare… Join the expedition to the Nono Islands on a quest for long lost treasures. But be aware, the islands are far from uninhabited! The tre…


Dimensiunea aplicatiei este: 66.7 Mb