Facebook si prioritizarea individuala a contactelor pentru News Feed

Facebook prieten News FeedZilele trecute v-am spus ca  puteti prioritiza afisarea de informatii in Facebook News Feed pentru prietenii vostri, iar astazi am pentru voi o continuare a acelor informatii, insa de aceasta data vorbim despre un sistem de control individual pentru contactele voastre.

Mai exact, daca veti accesa profilul unui prieten sau a unei persoane necunoscute prin aplicatia Facebook pentru iPhone sau iPad veti avea posibilitatea de a alege cum vedeti in News Feed informatiile noi publicate de catre ea.

Pentru fiecare prieten aveti afisat imediat sub poza principala un buton numit Following, in timp ce pentru persoanele necunoscute vedeti un buton numit Follow, iar pentru fiecare dintre ele veti avea 3 optiuni principale de a alege modul in care sunt afisate informatiile de la ele in News Feed-ul vostru.

Prima optiune se numeste unfollow si va ascunde toate informatiile noi de la ele din News Feed fara a da un friend, a doua se numeste Default si va afisa informatiile fara prioritate, in timp ce a treia se numeste See First si va afisa informatiile cu prioritate deasupra altora.

Unii dintre voi probabil ati mai vazut aceasta optiune in tecut, ea fiind testata de ceva vreme de catre compania Facebook, in timp ce altii probabil o vedeti abia acum, iar ceea ce alegeti voi aici va afecta numai informatiile de la respectivul contact, nu si de la altele.