Iata un truc al iPhone despre care nu stiai nimic

Desi compania Apple prezinta multe dintre functiile iPhone-urilor sale, exista unele pe care utilizatorii trebuie sa le descopere singuri, iar in anumite cazuri exista sansa ca ele sa ramana ascunse pentru ei pentru perioade foarte lungi de timp, asa cum este cazul celei de astazi.

In cazul in care nu stiati inca, aplicatia Mail ne ofera posibilitatea de a micsora ecranul de scriere al unui email pentru a cauta informatii in alte email-uri disponibile in casuta de inbox, iar in imaginea de mai jos vedeti exact despre ceea ce este vorba.

Mai exact, simpla tragere a meniului de scriere a unui email din partea superioara a ecranului spre partea inferioara va micsora fereastra in care acesta este afisat, iar voi veti putea naviga oriunde doriti in casuta de email pentru a vedea texte sau a copia continut.

Functia este extrem de utila deoarece ne ofera posibilitatea de a reciti un email la care oferim un raspuns, daca el a disparut din ecran, sau de a copia continut multimedia, link-uri sau alte texte disponibile in alte email-uri primite de catre noi in trecut si desigur ca functia exista inclusiv in iPod Touch si probabil in iPad.

Cat de util vi se pare acest truc ?

iOS 9 truc aplicatie Mail