Rihanna a fost umilita de Siri si Apple intr-un mod incredibil (Video)

Rihana umilita siriRihanna este una dintre cele mai populare artiste de pe glob, insa probabil putini dintre voi vor realiza cat de dur a fost umilita artista de catre Siri si implicit compania Apple prin raspunsurile date de catre asistent unor americani.

In scurtele clipuri video de mai jos veti vedea cativa americani cerandu-i asistentului personal Siri sa redea anumite melodii disponibile in App Store, iar ceea ce a oferit software-ul Apple drept rezultat probabil a socat-o pe artista, dar si pe echipa sa de PR.

Dupa cum veti vedea si din clipul video, atunci cand comanda Siri, play loud farts este rulata, asistentul personal al companiei Apple va incepe sa redea automat melodia What’s My Name cantata de catre Rihanna si artistul american Drake, promovat in Apple Music.

Desi defectul in sine este foarte amuzat, vorbim despre o umilinta dura pentru Rihanna si pentru Drake, melodia lor fiind comparata cu sunetele produse de catre flatulente, iar aceasta comparatie probabil nu va atrage vreo apreciere din partea echipelor de PR ale celor doi artisti.

In cei 4 ani de existenta ai Siri, aceasta este prima oara cand o melodie a unor artisti atat de populari este comparata cu felul in care se aud flatulentele oamenilor, asa ca vorbim despre o premiera de care Rihanna cu siguranta nu este chiar atat de mandra.