WARepeatNotificationsFix rezolva o problema a WhatsApp Messenger

WARepeatNotificationsFixWARepeatNotificationsFix este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem rezolva o problema pe care aplicatia WhatsApp Messenger o are si care enerveaza multi utilizatori.

Mai exact, WARepeatNotificationsFix a fost gandit in ideea de a rezolva o problema care afiseaza multiple notificari pentru aceleasi mesaje primite in interiorul aplicatiei WhatsApp Messenger, tweak-ul salvand in cache notificarile primite impreuna cu identificatoarele pentru a elimina complet problema.

Works with All WhatsApp version and works with 5 duplicates also supports WAEnhancer – Watusi – WhatsApp++ and any other WhatsApp tweak which disable the read mark ( second gray mark ). so a known issue ( which fixed for the first time within WAEnhancer 1st generation ) that the unread notifications repeats due to the new apple’s push system and how’s WhatsApp push works also with it.

WARepeatNotificationsFix este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia si functioneaza inclusiv cu cea mai recenta versiune a aplciatiei WhatsApp Messenger.