Elton John, Drake sau Pharell vor fi DJ la Beats 1 Radio

Drake Beats 1 RadioDesi initial s-a spus ca Beats 1 Radio urmeaza sa aiba doar DJ profesionisti care au avut emisiuni de succes la diverse posturi radio de pe glob, iata ca Apple a decis sa transforme si diverse alte vedete in DJ pentru noul sau post online de radio.

Elton John, Drake sau Pharell sunt noile nume anuntate ca DJ pentru Beats 1 Radio dupa lansarea serviciului de streaming audio Apple Music, acestia urmand a avea show-uri dedicate in cadrul postului radio, insa nimeni nu stie exact cand vor incepe.

Elton John’s Rocket Hour va fi emisiunea artistului Elton John, el urmand a oferi spre ascultare un mix de melodii noi si vechi pentru utilizatori, insa deocamdata nu se stie ce emisiuni vor avea Pharell si Drake, cel din urma fiind prezent pe scena WWDC 2015 pentru a vorbi despre Connect.

Practic Apple a contractat artisti faimosi pentru a convinge utilizatorii sa incheie abonamente pentru Apple Music si a asculta muzica pe care acestia o vor alege, cei din Cupertino incercand sa creeze o relatie de apropiere intre utilizatori si artisti.

Astazi v-am spus ca Eminem va fi primul artist care va participa la un inteviu pentru Beats 1 Radio, Zane Lowe publicand o imagine din timpul unei inregistrari pe care a facut-o pentru noul post de radio, interviul urmand a fi rulat dupa 30 iunie.

Separat ieri v-am spus ca Pharell Williams va lansa in exclusivitate noul single Freedom pentru Apple Music in data de 30 iunie, deci Apple are surprize extrem de interesante pregatite pentru utilizatorii care vor cumpara Apple Music de la ea.

Apple Music va fi lansat in Romania, impreuna cu Beats 1 Radio si toate beneficiile oferite in lumea intreaga.

UPDATE: Se pare ca inclusiv Dr. Dre urmeaza sa aiba o emisiune dedicata numita The Pharmacy, celebryl producator de muzica fiind acum angajat al companiei Apple in urma achizitiei Beats care a avut loc in cursul anului trecut.

Separat de Dre, compania Apple i-ar fi convins inclusiv pe cei de la St. Vincent, pe Josh Homme, pe cei de la Disclosure sau pe Jaden Smith pentru a organiza emisiuni pentru utilizatorii Apple Music.