Watchdog aduce multitasking adevarat pentru iOS 8

WatchDog multitaskingWatchdog este un tweak pentru multitasking lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 8, el ajutandu-ne sa beneficiem intr-adevar de multitasking in iDevice-uri.

Dupa cum probabil va imaginati deja, acest tweak ne permite sa mentinem aplicatiile in functiune chiar si atunci cand ele nu se mai afla in ecranul principal al iPhone, iPad si iPod Touch-urilor noastre, in mod normal sistemul de operare fiind gandit intr-un mod complet diferit.

Apple a gandit sistemul de multitasking al iOS 8 pentru a suspenda activitatea unei aplicatii in momentul in care aceasta este inchisa in background, insa Watchdog o mentine activa pentru a putea beneficia de functionalitatea sa chiar si atunci cand ea nu se afla in ecranul principal.

Dupa instalarea Watchdog va trebui sa deschideti orice aplicatie care ar trebui sa beneficieze de multitasking, apoi accesati task switcher-ul si apasati iconita sa pentru a activa multitasking-ul, in dreptul iconitei fiind afisata o bulina portocalie care confirma functionarea sistemului.

WatchDog multitasking 1

In aceasta idee, Watchdog ne permite sa mentinem un download in functiune, un joc in desfasurare, redarea de continut audio sau video fara a tine aplicatia deschisa in primul ecran, totul multumita sistemului de multitasking pe care il ofera tweak-ul.

Watchdog este deocamdata disponibila in versiune beta, air daca sunteti interesati de el, il puteti descarca din repo-ul : http://allankerr.github.io/repo/ al Cydia.