iPod Touch 6G jailbreak este posibil

iPod Touch 6G jailbreakiPod Touch 6G a fost lansat in cursul zilei de ieri de catre compania Apple si adaca ati reusit sa cumparati deja noul model dintr-un Apple Store, atunci va spun acum ca puteti sa ii faceti deja jailbreak fara nici cea mai mica problema.

iPod Touch 6G jailbreak este posibil in momentul de fata deoarece noul produs al companiei Apple functioneaza in baza sistemului de operare iOS 8.4, iar pentru el exista nu unul, ci doua programe separate de jailbreak care permit exploatarea pentru a modifica sistemul de operare oricum dorim.

Pentru a face iPod Touch 6G jailbreak va trebui sa folositi programul PP jailbreak pentru Mac, asta deoarece TaiG deocamdata nu a fost confirmat pentru a fi compatibil cu acest nou produs al companiei Apple, dar cu siguranta va include suport pentru el in curand.

iPod Touch 6G jailbreak este in mod surprinzator posibil la mai putin de o zi de la lansarea oficiala a produsului, acest lucru neavand vreun precedent pana acum, in majoritatea cazurilor compatibilitatea fiind oferita la ceva vreme dupa lansarea produsului nou pe piata.

Acestea fiind spuse, cand veti cumpara un iPod Touch 6G jailbreak veti putea face jailbreak pentru el, chiar daca o veti face in saptamanile urmatoare din afara Romaniei sau chiar din Romania.