Prima Pagina Apple Watch Majoritatea modelelor Apple Watch sunt livrate in doar o zi

Majoritatea modelelor Apple Watch sunt livrate in doar o zi

Apple Watch livrare 1 ziApple Watch a avut parte de un start dificil cu stocuri extrem de reduse si multi oameni dezamagiti de ceea ce a facut compania Apple cu aceasta lansarea a unui produs foarte asteptat, insa lucrurile par sa se imbunatateasca.

In momentul de fata toate modelele Apple Watch exceptand cele din aur sunt livrate in 24 de ore de la plasarea comenzii, iar aici vorbim deocamdata doar despre SUA, insa cu siguranta timpii de livrare pentru alte tari de pe glob se vor imbunatati simtitor in urmatoarea perioada.

Cea mai importanta tara pentru compania Apple livreaza acum modelele ieftine si cu pret mediu ale Apple Watch in doar o zi de la plasarea unei comenzi in Apple Store, astfel ca daca aveti sansa de a va afla in tara in perioada urmatoare, veti avea ocazia de a cumpara unul rapid.

Reducerea timpilor de livrare ai Apple Watch in SUA este cu siguranta o veste buna pentru APple si pentru cei interesati sa cumpere un ceas inteligent de la cei din Cupertino, dar acest lucru nu mai ajuta acum la cresterea vanzarilor sale.

E greu de spus in ce masura vor scadea timpii de livrare in Europa si alte regiuni de pe glob, insa aceasta imbunatatire a situatiei stocurilor va aduce Apple Watch si in Romania in viitorul apropiat, asa ca daca il asteptati de ceva vreme, il veti putea cumpara in curand.

 • gheorghe

  Deci nu mai sunt cozi la Apple Store ? Sunt dezamagit ! Nu mai apreciaza lumea un produs magic …

 • “Lansat” acum doua luni, esti pe bune ? :))

 • Bogdan Mihaita

  Ieri lam cumparat eu Apple Watch Steel si lung e prevazuta livrarea si io am ramas limit deoarece marta era 2 saptamani.

 • unu

  Apple declară că nu are stocuri suficiente pentru un produs nou, pentru a menține în mod artificial ideea de produs dorit: “fă comanda ACUM, cât mai repede, altfel s-ar putea să nu mai pui mâna pe el decât la Sfântul Așteaptă.”
  Nu se poate să lucrezi ani de zile la un produs, să anunți disponibilitatea lui cu luni de zile înainte, și să nu ai stocuri suficiente pentru vânzare.

 • Pingback: Ecranul de safir al Apple Watch se crapa la fel de usor precum cel al iPhone | iDevice.ro()

 • @unu: Deja au trecut doua luni pentru anumite tari, strategia asta e cam improprie.

 • unu

  @zaone
  Clar, însă la momentul lansării așa se procedează. Acum după luni de zile de la lansare, stocurile sunt ok.