Primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus

primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus 3Primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus apar astazi pentru a ne dezvalui cateva detalii in legatura cu modul in care va arata viitorul smartphone al companiei Apple, asta daca nu erati deja lamuriti in legatura cu faptul ca diferentele fata de iPhone 6 Plus vor fi minime.

Dupa cum puteti vedea deja primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus confirma fara dubiu faptul ca nu vom avea parte de o schimbare majora de design pentru viitorul smartphone al companiei Apple, ci doar de modificari ale modului in care sunt aranjate componentele sale interne.

In primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus ne este prezentata versiunea aurie a viitorului terminal al companiei americane, astfel ca aceasta culoare va fi pastrata de catre compania Apple si anul acesta avand in vedere ca ea este atat de populara, in special in randul chinezilor.

Primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus

primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus

Primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus vin de la un furnizor de componente pentru iDevice-uri care are sediul in China, deci ele sunt cel mai probabil furate dintr-o fabrica a unui partener Apple, iar conform lui, terminalul urmeaza sa contina un difuzor nou.

Apple a initiat la sfarsitul lunii trecute o productie de proba pentru iPhone 6S Plus, astfel ca este normal sa vedem acum primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus si cu siguranta in perioada urmatoare vom vedea mai multe detalii cu privire la urmatorul produs al Apple.

primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus

In baza zvonurilor lansate pana acum am aflat ca iPhone 6S Plus va avea un chip A9 cu procesor triple-core si 2 GB RAM, Force Touch cu noi functii, o baterie de capacitate mai buna, o camera de 12 megapixeli capabila sa filmeze 4K si multe, multe alte noutati importante.

Mai jos aveti restul imaginilor cu carcasa iPhone 6S Plus, iar acum ne putem astepta ca altele sa fie lansate.

primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus 2

primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus 3

primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus 4

primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus 5