Ecranul de safir al Apple Watch se crapa la fel de usor precum cel al iPhone

ecran safir Apple Watch crapatEcranul de safir al Apple Watch se crapa la fel de usor precum cel al iPhone, iar acest lucru nu ar trebui sa uimeasca pe cineva, avand in vedere ca safirul nu a fost prezentat vreodata ca fiind extrem de rezistent la impact.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata ecranul din safir al unui Apple Watch dupa impactul cu pamantul si daca el rezista mult mai bine la zgarieturi decat Gorilla Glass sau panoul Ion-X al Apple Watch Sport, iata ca in caz de impact situatia este diferita.

Ecranul Apple Watch Sport se crapa intr-un mod similar in cazul unui impact de acelasi gen, dar acest lucru probabil era de asteptat de catre anumite persoane, asa ca nu trebuie sa va scapati ceasurile inteligente pe jos.

Apple a prezentat ecranul de safir al Apple Watch ca fiind foarte rezistent la zgarieturi, insa mai departe de atat nu a oferit grantii in ceea ce priveste durabilitatea sa, astfel ca nu trebuie sa va ganditi ca veti avea parte de o rezistenta foarte mare cand il scapati cu fata in jos.

Apple acopera acest tip de accidente prin planul de garantie Apple Care sau Apple Care +, dar din pacate ele nu sunt disponibile in Romania, acelasi lucru fiind valabil in cazul reparatiilor, asa ca daca ati cumparat un Apple Watch, trebuie sa aveti grija foarte mare in ceea ce il priveste.

Un test facut acum cateva luni a demonstrat faptul ca ecranul de safir al Apple Watch afiseaza imagini de calitate mai slaba decat cel Ion-X al Apple Watch Sport, asta in ciuda faptului ca este mai rezistent doar la zgarieturi.